Der findes ikke meget, der står at komme hjem efter en travl dag eller uge og så sætte sig til rette i sin yndlingskrog i huset og bare lukke øjnene, også selv om det bare er for 2 minutter, inden man skal i gang igen.

Herunder kommer 5 ideer til afslapning i hjemmet, der alle nemme at gå til og kræver ikke, at dankortet gløder først.

Et hjemmespa

At forkæle sig selv med en omgang wellness er blevet langt nemmere efter, at der er kommet nye transportable badekar på markedet. De har en størrelse, hvor de nemt kan stå på de flestes badeværelser, og da der er en slange til vandhanen og et afløb, er det nemt at fylde vand i og også komme af med det igen.

Det transportable badekar er stort nok til en voksen og kan efterfølgende stilles væk. Nemt og enkelt og perfekt til afslappet eftermiddag eller aften, når lysten melder sig.

Find oppustelige udespa her.

En hyggekrog i haven

Find en stille krog i haven, og køb en god afslappende stol, en masse krukker og blomster, der ikke kræver den store pasning. Krogen er ment som et sted, hvor du kan sidde og slappe af og hygge dig med en kop kaffe, ikke stresse over alt det ukrudt, der kommer frem, eller at der er visne blomsterknopper, der skal nippes.

En god bog og en stor kop te

Antallet af gode danske forfattere, især inden for krimigenren er steget i disse år, så en oplagt ide til afslapning er at sætte sig med en bog og en stor kop kaffe eller te. Alt afhængig af om man foretrækker det ene eller andet. Er man ikke til bøger, kan en film også gøre det.

En god middag

Er du glad for at stå i et køkken og lave mad, er det en oplagt ide, men er det ikke det, du synes, er det mest spændende, findes der på internettet masser af muligheder for at bestille en god middag, også mere avanceret end pizza og burgere. Så alt, hvad du skal gøre, er at tænde lysene og evt. trække en flaske vin op.

Gå i seng i ordentlig tid

En billig ofte overset afslapningsmulighed i disse travle dage er at tillade sig selv at gå tidlig i seng og få en god nats søvn.

Del artiklen

Comments are closed.