Ens vægge i hjemmet må bestemt ikke undervurderes, når snakken falder på god og stilren indretning. Vægge kan nemlig hurtigt se tomme og kedelige ud, hvorfor vi ofte forsøger at gøre dem mere livlige med hylder, malerier eller blot pynt. Men hvordan bør man egentlig gøre sine vægge mere livlige og hyggelige, og er der noget bestemt, man bør være opmærksom på, før man vælger at kaste sig ud i udfordringen?

Vi har i denne artikel kigget lidt nærmere på, hvilke muligheder der reelt set er, når man ønsker at sætte prikken over i’et i sit hjem. Væggene er vigtige aktiver i et hjem, og derfor håber vi, at du finder denne guide interessant.

Billeder til væggen

Benyt dig af billeder eller plakater til væggen

En af de mest brugte ting til vægge i danske hjem er malerier – de seneste år er billeder dog vundet frem. Det kan lyde mærkeligt, hvis ikke man har set billeder til væggen før, men disse gør det faktisk uhyggeligt godt. Det er naturligvis ikke det samme som et ægte maleri, men billeder formår at skabe en helt anden atmosfære, som man sjældent ser fra malerier. Billeder til vægge kommer i alskens størrelser og motiver, hvorfor der med sikkerhed findes nogle billeder, som passer perfekt til dig og dit hjem.

Billeder til væggen er endvidere ikke specielt dyre, og derfor kan du med fordel købe et par stykker som ekstrabilleder, så du har noget at skifte ud med afhængig af selskabet. Tag eksempelvis denne mojito plakat, som ville gøre det fænomenalt til en fest i dit hjem.

Find inspiration til din vægpynt på nettet

Ønsker du at finde inspiration til dit vægpynt, så anbefaler vi dig at kigge på følgende sociale medier.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

Her bliver der med jævne mellemrum uploadet relevant indhold, som kunne skabe idéer til dig og din boligindretning.

Del artiklen

Comments are closed.