Det har længe været kendt, at en flot, ryddelig og stilfuld kontorbygning skaber større arbejdsglæde. Medarbejderne arbejder mere produktivt og tænker mere kreativt, og skaber det også en god atmosfære, som gør, at man får lyst til at gå på arbejde og at gøre det godt.

Vi vil gerne guide dig igennem, hvordan du kan gøre din kontorbygning mere indbydende for alle, som er der, så du og dine medarbejdere får mest ud af jeres dyrebare arbejdstid.

Tænk i farver og design

Der er intet mere dræbende for kreativitet end sorte møbler, hvide vægge og mangel på pynt og planter. Der er intet i sådan et rum, som kan stimulere kreativitet og inspirere. Mange kontorrum ser desværre således ud, og det, synes vi, er en skam. Vi synes, at glade farver og flotte møbler kan være med til at skabe en god atmosfære og en hyggelig stemning. Men hvor skal man lige finde disse møbler og farver, som vi snakker om? På Fermliving.dk kan man finde alverdens møbler og pyntegenstande, som alle er med på moden. Der er noget for enhver smag på Fermliving.dk. Du kan også finde plakater, gulvtæpper og potter, som kan gøre kontoret mere hjemligt, uden at fjerne det professionelle udtryk. Man kan også købe en masse tilbehør til kontoret, såsom papir- og brevordnere.

Fermliving.dk har sider på deres hjemmeside, hvor man kan vælge forskellige indretningstemaer. Her kan du blive inspireret til, hvilke møbler der passer til temaet, og hvordan man kan sammensætte dem.

Komfortabelt

Udover at kontoret skal se flot og indbydende ud, skal det også være komfortabelt. Man kan få seriøse nakke-, ryg- og skuldersmerter ved at sidde forkert. Ved køb af konferencestole til f.eks. kantinen får man et godt ryglæn, som er formet efter ryggen, da disse stole er lavet til, at man kan sidde i dem i flere timer og høre et foredrag. Samtidig kan de holde til, at man bruger dem regelmæssigt, og de er nemme at gøre rene, hvilket kun er en hjælp til det rengøringspersonale, som nu står for den slags opgaver.

Hvis man i firmaet har et konferencelokale, en foredragssal eller et auditorie, som der bruges til oplæg om diverse ting og sager, er det ligeså vigtigt, at man sørger for at have nogle ordentlig konferencestole til disse professionelle miljøer. Konferencestole kan fås i mange varianter og stilarter, så det ikke kommer til at bryde med den flotte indretning. De kan faktisk bidrage til, at rummet kommer til at se ekstraordinært ud, hvis man køber det rigtige design. Samtidig behøver de ikke at koste en bondegård, men oftest går kvalitet og pris hånd i hånd i dette tilfælde. Det er også vigtigt at have komfortable siddepladser under møder, så man ikke bliver distraheret at sidde dårligt og derved ikke kan lægge energi i emnet, der bliver diskuteret.

Belysning og indeklima

Et kontor med dårlig belysning og et indelukket indeklima er dræbende for den gode arbejdsproces. Har du store vinduer i kontorbygningen, så sørg for, at medarbejderne arbejder nær dem, så der kommer noget naturligt lys ind. Kan dette ikke lade sig gøre, så invester i lys, som eventuelt kan justeres, så man ikke sidder i et for mørkt eller lyst rum. Nogle dage kan være mørkere eller lysere end andre, så derfor er det smart med lys, hvor man selv kan bestemme den belysning, der er rarest. I forhold til indeklima er det først og fremmest vigtigt, at der kan luftes ud. Derudover skal man have installeret et godt ventilationsanlæg, så man får en sund luft i bygningen.

Del artiklen

Comments are closed.