Hvis du har bygget et nyt hus eller udvidet dit eksisterende med et ekstra rum, så får du her malermesterens 5 gode råd om nybyggeri.

Dit nye hus eller lejlighed står endelig klar, og nu skal du i gang med malerarbejdet. Nogle vil måske endda sige alt det sjove. Det er nemlig det, der kan give dit nybyggeri personlighed. Valg af farver og indretning gør nemlig at du kan sætte dit helt eget personlige touch på et nybygget hus eller lejlighed. Men hvordan kommer du egentlig i gang? Det får du hjælp til her med malermesterens fem gode råd:

Brug en kvalitetsmaling

Det er vigtigt at du bruger en rigtig god kvalitetsmaling. Sådan en maling finder du hos Flügger Maling. Det er også billigere i længden. Mat maling bruges ofte i stuer og på værelser, mens maling med mere glans ofte bruges i køkkener og badeværelser.

Lav dit forarbejdet godt & grundigt

Det er vigtigt, at du laver dit forarbejde grundigt. Det er nemlig det, der ligger kimen for godt dit malerarbejde bliver. Det betyder, at du skal sørge for at vaske fladerne godt ned og afdække grundigt, så du ikke spilder maling, der hvor den ikke hører hjemme.

Dæk alle flader

Sørg for at dække alle flader til. Stil dine møbler enten i midten af rummet eller fjern dem helt. Dæk gerne gulvet af med afdækningspap, da det suger bedre.

Afdæk lister med malertape

Det er en god ide at afdække lister og paneler med malertape. Her er det vigtigt at fjerne malertapen inden den sætter sig alt for fast, for så hiver du malingen med af. Malingen skal altså være overfladetør, når du fjerner tapen.

Mal kanter med en pensel

Det er en god ide, at du maler kanter og hjørner med en pendel før du maler med rullen. Og mal gerne så langt ud med malerrullen, som overhovedet muligt for at få en ensartet og jævn struktur.

Så er det ellers bare med at komme i gang, så du kan få indrettet dit nye hjem. Sæt dit eget præg med skønne og varme farver, som gør dig glad og som skaber ro – og som passer til din personlige stil. En enkelt farve på en væg i hvert rum giver rummet fylde og stil. Sørg for, at farverne passer sammen og komplimenterer hinanden, så du skaber en rød tråd gennem hele dit hjem.

Del artiklen

Leave A Reply