Det er blevet meget trendy at indrette dit hjem med personlig stil og et personligt præg. Det siger sig selv, at det kan ikke lade sig gøre, hvis alle køber de samme. møbler fra IKEA eller Bolia. Det er derfor mange der vender sig til naturmaterialer og møbler der er lavet af naturmaterialer, når de skal indrette sin bolig. Det giver en varme i et hjem. Her kan du læse mere om hvordan du kan indføre mere personlig stil i din bolig og om hvorfor plankebordet er det helt naturlige samlingspunkt.

Et plankebord – det naturlige valg

Vi samles omkring borde, det er hjemmets naturlige samlingspunkt og det opfordrer til sammenhold og gode samtaler mellem venner og familie. Det er tider dine børn vil huske og det skaber gode mindre for alle involverede. Bordet er måske derfor et meget vigtigere møbel end du tror. Et bord kan bidrage til at skabe harmoni og fællesskab i et hjem, og ikke mindst, hvis du vælger det helt rigtige bord, så kan du også få meget mere varme og personlig præg på dit hjem og din boligindretning.

Dette er muligt med et plankebord fra naturplank.dk. Her kan du få et fantastisk plankebord i høj kvalitet, der gør dit køkken eller spisestue til noget helt, helt særligt. Det er også gode muligheder for at gøre det personligt. Du kan nemlig nemt og enkelt designe dit eget plankebord. Naturlige materialer er en stor trend lige nu, og vi er langsomt ved, at bevæge os længere og længere væk fra den hvide minimalisme, der har præget interiørtrenderne i mange år efterhånden. Et plankebord kan varme op den kolde minimalisme, og skabe et fokuspunkt for både visuel glæde og fællesskab i hjemmet. Det er ikke kun for at man kan samles omkring det, det ser også utroligt flot ud, og det skaber tekstur og varme i et minimalistisk, såvel som i et maksimalistisk hjem. Naturmaterialer er i vinden for en god grund. De skaber varme og bringer os nærmere naturen. Det er helt klart det vi stræber mod, indenfor indretning lige nu.

Få et mere personligt præg i dit hjem

Det er ikke kun borde af naturmaterialer, som flotte plankeborde fra naturplank.dk, det er også andre ting du med fordel kan gøre, for at skabe et meget mere personligt præg på dit hjem. Det kan for eksempel være, at eliminere nogle af de hvide vægge. Mange maler en eller to vægge i en statement farve, for at skabe liv og varme i et koldt, hvidt rum, på samme måde som plankebordet gør. Det er helt essentielt at vælge den rigtige farve til dit hjem og skabe varme og glæde. Man kan som sådan også vælge forskellige farver til ulige rum, for at lave en helt særlig stemning i hvert enkelt rum i huset. Tapeter er også ved at komme tilbage af den samme årsag.  At dekorere med smukke tapeter giver også tekstur og varme. Særlig naturmotiver som blomster, skover og løv er ekstremt populære af samme grund som møbler af smukke naturmaterialer er det.

Et mere personligt hjem er meget mere hyggeligt end den kolde minimalisme vi har dyrket så længe. Nu er det meningen at dit hjem skal være – nettop et hjem, et samlingssted for venner og familie rundt det indbydende plankebord, og et sted, hvor man kan føle på den gode stemning. Det er med andre ord måske slut på de kolde vægge og den minimalistiske indretning vi har dyrket i så lang tid. Nu er der tid for at samles, og de forskellige rum skal være en reflektion af dig, eller din familie, og fortælle noget om hvem I er.

Del artiklen

Leave A Reply