Engang da man var single, var det luksuriøst at have så meget plads. Da man så fik en partner i livet, blev det til det perfekte hjem også størrelsesmæssigt. Da der kom en baby til verden, der gik det også…… indtil baby blev større og begyndte at bevæge sig rundt selvstændigt.

Få plads til jeres ting

Når 1 person bliver til flere, så skal der også pludselig være plads til flere ting, fordi vi alle har noget vi hver især godt kan lide at gå op i. Måske har den ene en kæmpe pladesamling, og den anden slapper af med at lege Picasso med lærreder. Vi er alle forskellige og det skal der være plads til. Men hvordan får man så skabt den nødvendige plads omkring vores individuelle hobbyer.

Et godt råd er at gøre brug af opmagasinering. Der er efterhånden så mange virksomheder der tilbyder opmagasinering af dine personlige ejendele, og det gør kun det til en større fordel for dig, fordi priserne er mere konkurrencevenlige for dig som kunde end nogensinde før.

Er baby begyndt at pille alle pladerne ud af diverse covers eller skal der måske laves et værelse kun til baby, fordi i sover bedst hver for sig, så kunne det være en rigtig god idé at overveje om de mange malerier og plader er nødvendige for jer i det daglige.

Ting behøver ikke at smides ud, men kan gemmes andre steder hen end i det lille hjem

Med en fælles oprydningsweekend kan i kigge på alt jeres indbo. Er I ikke helt enige om hvad der kan pakkes væk lidt endnu, så kan i vælge at gøre det til en leg i stedet for en pligt for jer at sortere ud og husk at i jo netop ikke smider noget ud, når i vælger at opmagasinere tingene.

Hvis I vil lave en leg, så kan i vælge at sige at du tager det du ikke mener du kan undvære og ligger i en bunke og din partner gør det samme. Her vil i helt automatisk finde ud af at i vil få brug for en tøvende bunke, og den skal som udgangspunkt bare opmagasineres eller måske smides ud fra.

Er der lidt for meget i de individuelle bunker kan i nu vælge at lege. I kan f.eks. sige at i må vælge 10 ting fra jeres egen bunke som skal blive i det lille hjem. På den måde finder i også ud af at noget i troede var vigtigt for jer, sagtens kunne tåle en omgang opmagasinering for en stund.

Leave A Reply