Sådan sparer du penge på din nye altan

0

Der er mange gode grunde til at få lavet en altan i din lejlighed. Når du en dag vil sælge din lejlighed, er den flere penge værd, fordi lejligheder med altaner altid er mere populære. Derudover fungerer altanen som et ekstra rum i din lejlighed, som er helt fantastisk at have om sommeren. I stedet for at du skal pakke en madkurv med service og kolde drikkevarer, hver gang du gerne vil spise udenfor, kan du nemt dække op til aftensmaden på din altan.

Undgå at betale for meget for din altan

De fleste mennesker begynder at ønske sig en altan, når foråret for alvor tager fat. De er også i foråret og sommeren generelt, at håndværkerne har mest på programmet. Derfor kan det være svært at få fat i en god håndværker, når sommeren er på sit højeste. Du kan derfor med fordel overveje, om du vil vente med at få lavet en altan til det er blevet sensommer, og du nemmere kan få forhandlet dig til en god pris, fordi håndværkerne ikke længere har så meget at lave. Inden du hyrer et firma til at lave din nye altan, skal du bede flere forskellige om at komme med et tilbud på opgaven. På den måde undgår du at risikere at komme til at betale alt for meget for opgaven. Når du har indhentet en række tilbud, bliver det også nemmere for dig at forhandle med det firma, som du gerne vil have til at udføre opgaven. Husk, at det ikke kun er prisen, men for eksempel også hvor lang tid det vil tage at lave, som du skal tænke på. På 3altantilbud.dk kan du hurtigt og nemt få tre uforpligtende tilbud på en ny altan.

Byg dine egne møbler

Når din altan står klar, er der heller ikke nogen grund til at bruge mange penge på at indrette den. Husk på, at alt, hvad du stiller på din altan, skal kunne holde til vind og vejr. Derfor giver det ikke nogen mening at spendere hundredvis af kroner på pyntepuder, som du er nødt til at skifte ud næste år. Hvis du absolut vil have puder og måske et tæppe til at holde varmen med om aftenen, så stil en kurv frem ved døren til din altan, hvor du kan opbevare det. Når det kommer til selve møblerne på altanen, skal du også gå efter noget, der er beregnet til at stå udenfor. Her kan du også med fordel overveje at bygge noget selv. Det koster færre penge, og det giver dig mulighed for at lave nogle møbler, der passer lige præcis til din altan og de behov, du har. For eksempel er det blevet meget populært at bygge havemøbler af gamle paller, men du kan også vælge at bygge en bænk med indbygget opbevaring eller måske en blomsterkasse i den ene ende. Mulighederne er mange, og det behøver slet ikke at koste mange penge at indrette en hyggelig altan.

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk