Oplever du også problemer med din kloak ofte? Det kan der være mange årsager til, og det er ofte problemer du selv nemt kan løse. Og hvis det ikke virker, så kan du hos Lyngholm få akut kloakservice alle årets dage, og endda hele døgnet rundt. Læs mere om hvad du kan gøre når du oplever kloakproblemer og find ud af hvornår du får brug for professionelle hænder ind over.

Det er ganske normalt at opleve kloakproblemer. Om det er et tilstoppet toilet, faldstamme eller afløb, måske er det vand i kælderen. Alle disse problemer kan du hjælpe med at få løst og undgå dem i fremtiden.

Et stoppet toilet

Et stoppet toilet er et klassisk problem der kan ofte kan løses ret enkelt og kan skæres ned til 4 trin:

  • Vent et kvarters tid på at papiret er blevet opløst i vandet
  • Hæld en hel spand vand ned i toilettet på en gang
  • Benyt en svupper til at skabe et undertryk

Ofte vil det løse problemet, så dit toilet igen kan virke så godt som nyt. Oplever du stadig problemer, kan du bare hive din telefon op af lommen og ringe efter kloakservice fra Lyngholm.

Et stoppet afløb

Har du problemer med at vandet løber meget langsomt ned gennem afløbet, for eksempel i bruseren eller håndvasken? Bare rolig, der er nogle simple tricks du kan bruge, så vandet igen løber fint igennem.

  • Hæld kogende vand ned gennem afløbet, eventuelt tilsæt en smule opvaskemiddel
  • Hold dig fra at bruge stærke syrenholdige midler, det vil gøre skade på dine rør
  • Rens afløbet og få fjernet det værste hår og snavs, som blokerer
  • Få renset vandlåsen, tag den op og få renset den ordentligt, så blokeringen ikke opstår igen kort tid efter

Og hvis det ikke hjælper på sagen så kontakt Lyngholm, så er hjælpen på vej.

Vælg kloakservice

Du kan også få et abonnement på kloakservice, så slipper du for alle bekymringerne om at få ringet. Så kommer hjælpen simpelthen bare på det aftalte tidspunkt, så ofte som nødvendigt for dig og din bolig. Det gælder også for dig, der har en virksomhed. Ring og få stablet en abonnementaftale på benene. Få service af høj kvalitet og endda til skarpe priser. Du kan også få akut kloakservice uanset, hvor du end befinder dig i landet. Med 45 års erfaring inden for området, får du gode og kvalificerede arbejdere ud til dig, og du kan trygt vinke farvel til dine kloakproblemer.

Del artiklen

Leave A Reply