Trænger du også til at få gjort lidt ved den kedelige belysning hjemme eller på kontoret? Så er mulighederne der nu for at gøre noget ved det hurtigt og nemt med de smarte RGB LED strip fra LED-forhandleren PlusLED.

LED teknologien

De fleste kender i dag til LED teknologien, der står for Light Emitting Diode – altså lysdioder – og sammenlignet med gamle gløde- og halogenpærer har et meget lavere elforbrug og samtidig holder længere. Derfor har rigtig mange Danskere i dag skiftet meget belysning til LED, både hjemme og på jobbet.

Nye muligheder

Men ud over at man kan udskifte sine gamle pærer, lysstofrør og spots, giver LED i dag også en række smarte ekstra muligheder til de, der gerne vil kunne styre deres lys og anvende det til mere end blot at kunne se, når der er mørkt udenfor. Man kan idag få et hav af løsninger inden for det, man kalder smart-belysning, som betyder, at man typisk kan styre lyset, og få det til at virke på forskellige måder. Mange smart-belysning produkter kan dog være både dyre og svære at bruge og sætte op.

Hvad er RGB LED Strip?

Derfor er RGB LED Strip både et nemt og meget prisstærkt alternativ. RGB står for Red Green Blue, og netop disse er tre grundfarver, der når de blandes kan skabe millioner af forskellige farver. Og det er netop hvad RGB LED Strip kan. Derfor kan du selv styre farverne via en fjernbetjening, der fås til produktet, så man selv kan bestemme, om det blot skal være klassisk hvid/varm hvid som almindelig belysning, eller om børneværelset, stuen eller gildesalen skal forvandles til en fest af vilde farver! Man kan kan enten finde sin yndlingsfarve og blot sætte denne til at lyse konstant, eller man kan sætte sin RGB LED Strip til at skifte farve, blinke og lave et sandt festfyrværkeri af lys og effekter.

Hvordan og hvor kan RGB LED Strip bruges i hjemmet?

RGB LED Strip kan nærmest bruges overalt i hjemmet, hvor man ønsker noget ekstra lys eller bare ønsker at sætte sig eget specielle præg på indretningen. Det er yderst populært til børneværelset, stuen, kælderbaren, under trapper og skabe, eller rundt i kanten af loftet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Hvordan monteres RGB LED Strip?

Noget af det smarte ved RGB LED Strip er også, at den er super nem at montere, da dette blot gøres med små clips. Dertil fås den i præcis det metermål, du skal bruge, da det er lavet så smart, at den kan klippes pr. hele meter og derefter blot monteres en tilslutning til 230V, som kan kobles enten direkte til stikkontakten eller lampeudtaget.

Del artiklen

Leave A Reply