Før i tiden var grafiske plakater et fænomen, der ofte blev forbundet med børneværelser eller teenagelejligheder: Begge steder, hvor det æstetiske udtryk var mere fokuseret på yndlingsfilmen eller de nyeste hotte musikfænomener end selve kunsten.

Kunstarenaen var dengang stadig optaget af tunge malerier og dyre designervarer, der ofte var uden for langt de flestes rækkevidde rent økonomisk.

Dette har dog ændret sig, og i 2018 er grafiske plakater en kunstform i sig selv, som er langt mere praktisk og lettilgængelig end sine forgængere.

Efterhånden som plakatmodefænomenet satte ind begyndte nye stilretninger at udvikle sig inden for plakat-kunsten, og danske designer såsom Daniel Due – ejeren af det succesfulde mærke PAPAPAPA – fandt sin niche inden for den danske designverden.

Grafiske plakater

PAPAPAPA

Papapapa.dk – Dansk design med nordisk inspiration

Papapapa.dk er et danskejet selskab, der producerer og sælger grafiske plakater online. PAPAPAPA´s stil er stærkt inspireret af retro-hits samt den stilrene og minimalistiske kunststil.

Mærket er særligt kendt for sine unikke blandinger af simple og rene motiv-outlines, der åbner op for smukke nordiske landskaber.

Papapapa.dk byder dog på mere end blot denne stil. Den kreative sjæl bag alle PAPAPAPA´s åndedrætsberøvende designs, familiefaderen Daniel, har med et smil på læben og et glimt i øjet designet adskillige humoristiske og opløftende grafiske plakater med kendte livsråd og sjove citater – og viser således at kunst kan favne bredt.

Moderne plakater

PAPAPAPA

På webshoppen findes et stort udvalg af unikke plakater kreeret af den danske designer, lige fra smukke vidtstrakte landskaber der spreder sig over 3 plakatlængder, til en fortørnet mops, der skæver gnavent til kameraet med ordnede Not doing shit today printet henover den blanke baggrundsflade.

Hvad enten dine unikke kunstbehov skulle være særligt rettet mod naturtro dyreportrætter til stuen eller sjove joke-plakater til moders køkken, har PAPAPAPA med sine 350 unikke designs på papir, kanvas og lærred den perfekte plakat til lejligheden.

Del artiklen

Comments are closed.