Der er stor forskel på, hvordan vi især indretter vores hjem. Her i indlægget giver vi dig inspiration til, hvordan du selv kan opdatere din bolig, så den er i stil 2018-stil. Bor du en ældre bolig fra 70’erne eller 80’erne, og har du aldrig givet dit hjem en gennemgribende renovering i form af nyt interiør, møbler og elementer, klæder vi dig godt på nu.

Ud med lædersofaen – ind med stoffet

Det er efterhånden nogle år siden, at lædersofaer levede i bedste velgående. Gør de stadig det hos dig, bør du virkelig overveje, om ikke du skulle se at få opdatere hjemmet så meget, at dine gæster ikke tænker det værste om dig. Stofsofaer fås i dag i et væld af flotte farver og udformninger. Det kan være med den populære chaiselong eller puf, som gør, at du ligger meget bedre. En sofa er i dag ikke kun til at sidde i, men i den grad også til at tage en slapper i. Ind med stoffet og ud med læderet. I disse bæredygtighedsdage er det om at optimere, hvor du kan, så du også har ren samvittighed.

Investér i dit helbred med en ny seng

Din seng er dit kæreste eje. Eller det bør i hvert fald være det. Ligger du i en gammel seng, hvor affjedringen ikke længere er intakt, får du ikke den støtte, du har behov for. Det medfører, at du ikke sover nær så godt, som du kunne og burde. Det kan ødelægge din dag og faktisk være skadeligt for dit helbred på kort og lang sigt. Så investér i en ny seng, så du kommer til at ligge godt igen – det er alle pengene værd.

Lad lyset finde vej ind i dit liv

Lyset i din bolig har en klar indvirken på dit helbred og din mentale tilstand. Derfor er lamper et godt tiltag, der kan skabe det lys, der ikke nødvendigvis er i enhver bolig. Her fås massevis af pendler og andre loftslamper, som kan fås med lysdæmper og gammeldags glødepærer, der giver et hyggeligt lys. Lad lyset finde vej ind i dit liv, så du oplever en mere lys bolig, der ikke virker kedelig og deprimerende.

Det er relativt nemt at gøre noget ud af din bolig, når det kommer til indretning. Det kræver selvfølgelig, at du afsætter et budget til det. Og så giver det god mening at købe noget ordentligt første gang, så du ikke ender med en alt for billig løsning, der alligevel ikke holder. Du får ofte, hvad du betaler for.

Rigtig god fornøjelse med at optimere din bolig indvendig, så den rent faktisk ligner noget fra 2018. Det vil helt sikkert være et frisk pust og skabe den luftforandring, du måske længe har tænkt på. Du behøver ikke at renovere din bolig fra kælder til kvist, men måske blot købe interiør, du kan skabe det vigtige indhold med, der gør det komfortabelt at være dig.

Del artiklen