At købe et hus eller lejlighed er en stor beslutning for mange og det kan samtidig være en udfordring for mange at overskue for mange, da der en del papirarbejde der skal på plads. Derudover er der mange forskellige aspekter man skal være opmærksom på, når det kommer til køb af ny lejlighed eller hus. Derfor kan det være en god ide at bruge en boligrådgiver, der kan hjælp dig igennem forløbet. Forneden giver vi dig 3 grunde til, hvorfor det kan være en god ide at vælge konsulent til boligrådgivning.

1. Undgå frustration og sure miner

Når du vælger at alliere dig med en sagkyndig boligrådgiver, vil du kunne fralægge dig alle de opgaver som du ikke kan blive klog på og som du sidder fast i. Hvis dig og dine samlever allerede er begyndt at gå i dybden med, hvad i skal være opmærksom på, kan der hurtigt komme frustration mellem jer, da der er masser af ting man skal tager hensyn til og små fælder, der kan være lumske.

Når du vælger en boligrådgiver, vælger du en person der har

2. Spar penge

Når du er ude at se på et hus, så er du i dialog med en ejendomsmægler. En ejendomsmægler varetager ofte sælgers interesser, derfor vil ejendomsmæglerne ofte prøve at sælge huset til den salgspris som der er angivet og vil undgå at give for højt afslag på husets salgspris.

Når du har en boligrådgiver på din side, vil du have en mand på din side, der varetager dine interesser. Den største sejr for en boligrådgiver er at kunne give et så højt afslag på salgsprisen som muligt. Du vil ofte kunne tjene boligrådgiverens salær mange gange hjem igen, når du ser, hvor meget du har fået i afslag i prisen.

 

3. Få et større overblik

En anden fordel ved at bruge en boligrådgiver er, at du kan få et skarpt overblik over hvordan dit budget kommer til at se ud efter dit boligkøb. På den måde kan du få en fornemmelse og overblik over, hvad du har mulighed for at købe og hvilke investeringer du har råd til.

En boligrådgiver kan også hjælpe dig med at give dig et overblik over det nuværende marked og hvilke lån der er oplagte at bruge.

Når du vælger en boligrådgiver, så kan det være en god ide at hive fat i dit netværk og forhøre dem om, hvilke erfaringer og anbefalinger de har.

Del artiklen

Comments are closed.