Hailo pedalspande – tysk kvalitet i hjemmet

Hailo er et tysk mærke, der især er kendte for deres stiger, affaldsspande og pedalspande. Den røde Hailo prik er garanti for kvalitet og sikkerhed, og derfor kan man også altid være sikker på, at både funktionalitet og æstetik er helt i top. Hailo vil, på en flot og elegant måde, gøre hverdagen nemmere for dig, og har derfor også siden 2007 været med i gruppen af virksomheder, der har fået titlen ”Brands of the Century.”

Noget af det som Hailo er mest kendte for, er deres pedalspande. Herunder er samlet et lille udvalg, der viser nogle af de bedste produkter, der passer både til kontoret og private.

Hailo KickVisier pedalspand

Denne pedalspand er Hailos absolut mest rummelig og stilfulde pedalspand. KickVisier kan rumme hele 36 liter, og er derfor utrolig praktisk samtidig med at æstetikken er i højsæde. Pedalspanden er fyldt med lækre detaljer blandt andet den brede fodpedal og det runde låg, der er helt unikt for denne serie af Hailos pedalspande.

Pedalspand

Hailo KickVisier pedalspand

Udover at have et unikt design, er låget også utrolig funktionelt og gør det nemt at fylde i pedalspanden uden at ramme ved siden af. Håndtagene på siden af pedalspanden gør det meget nemt at tømme den indvendige spand på en let og hygiejnisk måde uden at spilde. Alt i alt er Hailo KickVisier en uundværlig pedalspand, der især er uundværlig i professionelle sammenhænge for eksempel på kontoret, en café eller lignende. Pedalspanden fås i 4 forskellige flotte farver, og derfor kan du også altid være sikker på at finde en, der passer alle steder.

Hailo Harmony M pedalspand 

Pedalspanden Harmony M er en pedalspand med stort fokus på æstetikken, hvilket kan ses i det simple design, der er helt unikt. Med de runde linjer og den brede stilfulde fodpedal skiller Harmony M sig markant ud fra andre pedalspande, samtidig med at den er klassisk og stilren. Harmony M har integreret soft-close funktion, der gør at låget ikke larmer, når det lukkes. Derudover er der også monteret slidstærkt gummi på undersiden af pedalspanden, hvilket bevirker at gulvet ikke ridses, og at pedalspanden bliver, hvor den er. Dette gør Harmony M perfekt til badeværelset, hvor både gulvfliser og vægge godt kan blive ridset, hvis pedalspanden skøjter for meget rundt.

Pedalspand

Hailo Harmony M pedalspand 

Med Harmony M er der tænkt over hver eneste lille detalje, og der er intet, der er tilfældigt eller uovervejet. Harmony M fås i seks flotte farver, og derfor er du også helt sikker på at kunne finde netop den pedalspand, der passer til dig din stil.

Hailo Öko duo Plus M pedalspand

Öko duo Plus M er pedalspanden til den miljøbevidste, der ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Denne pedalspand er nemlig ruminddelt, og derfor perfekt som affaldsspand til køkkenet, hvor man typisk arbejde med mange typer affald, der ikke nødvendigvis bør smides ud sammen. Med Öko duo Plus M kan affaldet sorteres, så køkkenaffald for eksempel kan komme for sig selv, og plastik kan sorteres fra og genanvendes korrekt. De to indvendige spande har forskellige farver, så du altid kan kende forskel på, hvilken slags affald der passer til hvilken spand. Med Öko duo Plus M bliver det derfor ikke nemmere at sortere sit affald, og derfor er denne pedalspand også utrolig praktisk og perfekt til dig, der prioriterer affaldssortering og miljø højt.

Pedalspand

Hailo Öko duo Plus M pedalspand

Udover sin funktionalitet er Öko duo Plus M også utrolig stilren med et simpelt design, der passer til alle hjem. Pedalspanden findes i seks flotte farver, både enkle dæmpede farver og en spraglet rød, der sætter en tyk streg under, at pedalspande ikke behøver at være hverken kedelige eller gemt væk i et hjørne.

Hailo har et utal af forskellige pedalspande, og det ovenstående er blot et udpluk af nogle af de mest stilfulde og elegante eksemplarer. Der findes pedalspande til enhver stil og ethvert behov, og uanset om du mangler en pedalspand i professionel sammenhæng eller til dit eget badeværelse eller køkken, har Hailo helt sikkert lige dét, du leder efter.

Del artiklen

Comments are closed.