Hvis man skal have lavet nogle ting i ens hjem såsom installation af en varmepumpe, så er det en god idé at vælge at bruge en autoriseret håndværker. Der er nemlig flere fordele ved at vælge at bruge en autoriseret fagmand frem for f.eks. at bruge en af ens venner eller bekendte. Læs mere her om at ansætte en autoriseret håndværker.

Gør brug af håndværkerfradraget

Når du får en håndværker til at udføre et stykke arbejde for dig, så kan du trække det fra i skat på din årsopgørelse. Det vil sige, at du får nogle af pengene, som er brugt på en håndværker, tilbage i skat. Det gælder både for arbejdstimer og arbejdsopgaver. Du skal selv indberette det til skat.

En der har den rigtige uddannelse

En autoriseret håndværker ved, hvordan man installerer en varmepumpe, og dermed ved man som kunde, at det bliver gjort ordentligt. Specielt når det kommer til varmepumper, da det kræver en speciel uddannelse før, man må sætte en varmepumpe op. Ved at gøre brug af en autoriseret elektriker, så er du sikker på, at det er en, der har gennemgået den uddannelse, som det kræver for at må sætte en varmepumpe op.

Håndværkere, der har været på kursus

Du kan også være sikker på, at der kommer en håndværker, der er veluddannet, og som hele tiden udvikler sin viden. Mange firmaer vælger at sende deres medarbejdere på kurser løbende, da det er med til at holde dem opdateret omkring ny viden og teknologi inden for deres fag.

 

Har den samme viden

Hvis man f.eks. har fået sat en varmepumpe op af en elektriker, og den en dag ikke virker, så kan man selvfølgelig vælge at bruge det samme firma igen, men hvis man vælger et andet firma, så har de ofte den samme viden, da autoriserede håndværkere som f.eks. alle elektrikere har den samme uddannelse og ofte de samme kurser i bagagen.

 

Få lavet flere ting på en gang

Endnu en fordel ved at bruge en autoriseret håndværker er, at hvis man skal have lavet mere end én ting, så kan man ofte få den samme til at lave det. F.eks. at få installeret en eltavle og en varmepumpe, så kan firmaet, som man bruger sende en mand ud, som har kendskab til begge ting. Hvis man vælger at bruge en af sine venner, så kan det være, at ens ven godt kan installere en eltavle, men ikke kender noget til sætte en varmepumpe til.

Del artiklen

Comments are closed.