En opbevaringsbænk kan to ting, som gør den til et – i mange tilfælde – smart køb:

  1. Den tilføjer en siddeplads til dit hjem
  2. Den giver dig ekstra opbevaringsplads

En opbevaringsbænk er dog ikke bare en opbevaringsbænk. Derimod er der flere forskellige typer af bænke med opbevaring, som alle passer godt til forskellige situationer. Disse typer kan du blive klogere på, hvis du læser videre i denne guide.

Bænk med skuffer

Ved en bænk med skuffer kommer opbevaringspladsen i form af skuffer, som kan trækkes ud.

Skuffer er lette at håndtere som opbevaringsplads, idet de giver dig et rigtig godt overblik, så snart du trækker dem ud.

Der er mange forskellige bænke med skuffer på det danske marked, men vel nok én af de med populære er Hübsch bænken.

Hübsch bænken kommer med to skuffer, og den måler i alt 85 x 40 cm. Dette betyder, at den vil give dig masser af opbevaringsplads samtidig med, at du får en stor og komfortabel siddeplads.

Hübsch er fremstillet i egetræ (herunder egetræsfiner). Dette giver bænken et blødt og indbydende udtryk, som betyder, at den vil gå sig godt mange forskellige steder i hjemmet – Eksempelvis i din entré, stue eller soveværelse.

Bænk med rum til opbevaring

Når vi taler om bænke med opbevaringsrum, taler vi typisk om bænke, hvor toppen kan åbnes. Når du så åbner toppen får du afgang til opbevaringspladsen nede i bænken.

Bænke med opbevaringsrum er typisk lidt sværere at håndtere end bænke med skuffer, da du her ikke har et nær så godt overblik over, hvad der er gemt i bænken. På den anden side kan du dog ofte have mere i dem.

Et godt eksempel på en bænk med opbevaringsrum er Svane ottomanen. Denne bænk måler 150 cm i bredden, 50 cm i højden og 40 cm i dybden. Disse relativt store mål, kombineret med det meget dybe opbevaringsrum, betyder, at du her får ufatteligt meget plads til din opbevaring.

Bænk med skohylde

Bænke med skoopbevaring er en rigtig smart løsning til entréen. Her får du nemlig en siddeplads med en skohylde under, så den ofte sparsomme plads i gangen bliver udnyttet optimalt.

En bænk med skohylder giver dig altså en smart opbevaringsmulighed til dine sko samtidig med, at du også får en smart siddeplads, som du kan benytte, når du tager skoene på.

Der er mange forskellige bænke med skohylder på det danske marked. Et produkt der er værd at fremhæve kunne eksempelvis være Casa-bænken.

Casa er en ganske simpel sort bænk, som kommer i diskret sortbejdset eg. Dette giver den et minimalistisk udtryk, som gør, at den vil gå sig godt i de fleste hjem, der er indrettet efter den skandinaviske stil.

Bænk med opbevaring til børneværelset

Den primære forskel mellem opbevaringsbænke til børn og voksne er størrelsen. Børnebænkene er nemlig naturligvis dimensioneret, så de passer bedre til børn.

En børnebænk med opbevaring kan være en rigtig smart løsning til børneværelset… Hvorfor så det? Jo, dine børn har garanteret masser af legetøj, som det kan være svært at finde plads til. Og med den ekstra opbevaringsplads som børnebænken byder på, kan du nemmere undgå, at dette legetøj kommer til at rode på værelset.

Et godt eksempel på en børnebænk med opbevaring er Worldsapart-bænken. Her får du en hvid bænk, som er fremstillet i et holdbart – men relativt let – MDF-materiale. Bænken har håndtag i siderne, således at den nemt kan flyttes rundt – Nærmest som en regulær opbevaringskasse.

Udendørs bænk med opbevaring

Sidst men ikke mindst kan du også vælge en udendørs bænk med opbevaring. Disse bænke gør sig godt i haven, på terrasser og ved lignende udendørs arealer.

Opbevaringen kan du bruge til hynder, værktøj, haveredskaber, byggematerialer såsom maling og meget mere – kun fantasien sætter grænser.

Et godt eksempel på en udendørs bænk med opbevaring er den såkaldte Skipper havebænk. Denne bænk er produceret i teak-materiale, hvilket giver den et flot klassisk udtryk. Du kan komme til bænkens opbevaringsrum ved at åbne den op ved sædet.

Del artiklen

Leave A Reply