Dette indlæg er sponsoreret

Når det våde og kolde vintervejr så småt begynder at drive væk, kan man virkelig mærke, at sommeren er på vej. Bladene folder sig ud på træerne i haven, og forårsblomsterne skyder op. Snart blomstrer træerne, og så er det atter sommer. Du kan godt begynde at glæde dig.

Har man have, glæder man sig sikkert rigtig meget til at komme i gang med at gøre haven sommerklar. Man glæder sig tilmed til alle de timer, man kommer til at tilbringe i ens elskede have.

Gør havemøblerne sommerklare

Der er selvsagt meget, der skal ordnes i haven for at gøre den sommerklar. Græsset skal slås, buskene og træerne skal vedligeholdes, og der skal sås frø i køkkenhaven. Dertil skal terrassen selvfølgelig også have en overhaling, så man igen i år kan nyde sommerdagene ved grillen på en hyggelig terrasse.

Afhængig af hvilken form for terrasse man har, skal den vedligeholdes. Der skal fjernes blade og andet, som er blæst op på den under vinteren og det tidlige forår. Den skal gøres ren, og så skal havemøblerne stilles frem. Måske skal den også have en omgang træbeskyttelse, ifald der er tale om en træterrasse. Snart begynder terrassen at ligne noget, og der går ikke længe, før at det igen er muligt at nyde de lange og lyse aftener på den. Men hvad er en god terrasse uden gode havehynder? Se et bredt udvalg af hynder her og bliv inspireret til at forny din terrasse med lækre, flotte og komfortable havehynder i år.

Husk sommertøjet

Skal man have en rigtig god sommer i sin have, er det vigtigt at være klædt godt på til den. Når man kommer til at tilbringe mange timer udendørs i den bagende sol, er det vigtigt at have noget tøj, som er funktionelt, og som passer til den danske sommer. Man gør derfor klogt i allerede nu at kigge dette års sommergarderobe efter i sømmene. Det kan være, at man opdager, at der er et par huller i garderoben, som skal udfyldes med noget nyt og lækkert sommertøj.

Husetno10.dk har et stort udvalg af lækkert tøj til sommeren anno 2019, som helt klart er et kig værd. Det er kun godt med noget inspiration til ens sommergarderobe. Bliv klædt godt på til denne sommer og vær klar til at nyde de gode stunder i en skøn have.

Del artiklen

Comments are closed.