De fleste forbinder indretning med at indrette et hus, lejlighed, kontorbygning eller noget helt fjerde. Der findes dog op til flere andre indretningsformer. F.eks. findes der bilindretning, som efterhånden er blevet ret udbredt. Sidstnævnte fænomen er især populært blandt firmaer, som fragter enten varer, værktøj eller noget helt tredje. Her gælder det nemlig om at finde plads til så meget grej som overhovedet muligt – i den anledning spiller indretningen en kæmpe rolle.

I denne artikel vil vi forsøge at drage nogle paralleller mellem henholdsvis boligindretning og bilindretning. Vi mener nemlig, at du kan bruge din viden om boligindretning til at indrette din bil, varevogn etc. – og omvendt.

1. Kunsten er at udnytte hver eneste centimeter

Uanset om udfordringen lyder på at indrette et nyopført hus eller en lille varevogn, så er din fornemmeste opgave at få så meget ud af pladsen som muligt. Her er det meget vigtigt, at du forstår, at der er forskel på både biler og boliger. Der skal bl.a. tages højde for rummets størrelse, opbygning og en række andre faktorer. Skal du f.eks. indrette din nye varevogn, så kig bl.a. på, hvor meget plads du har at arbejde med, med udgangspunkt i længden, bredden og dybden på varevognens indre. Målene siger nemlig meget om, hvor mange og hvilke reolsystemer og kasser man kan finde plads til.

Gå efter en skræddersyet løsning

Når det kommer til indretning, så er det meget naturligt, at man søger inspiration fra bl.a. venner og bekendte. Det er i bund og grund også fint, så længe man ikke stiller spørgsmålstegn ved, om en skræddersyet løsning er det mest hensigtsmæssige. Med en skræddersyet løsning er man sikret en indretning, som sidder lige i skabet.

Professionel bilindretning og varevognsindretning kan klares til en rigtig fornuftig pris, så klik da på linket og indhent et tilbud i dag.

2. Det skal være funktionelt

Den perfekte indretning – hvad enten der tales om boligindretning eller bilindretning – skal ikke kun være moderne. Den skal naturligvis også være funktionel på alle tænkelige parametre. Lad os bare tage varevognen som eksempel – her er det afgørende, at det er let at komme til værktøjet, som typisk vil være fordelt på forskellige hylder og kasser. For at opnå dette skal indretningen være gennemtænkt og overskuelig.

Gå ikke på kompromis

Udgifterne til indretning – f.eks. bil indretning – kan hurtigt løbe op. Det er ikke desto mindre vigtigt, at der ikke er en finger at sætte på hverken kvaliteten eller funktionaliteten. Derfor opfordrer vi til, at man ikke går på kompromis. Det er som udgangspunkt det hele værd at investere x tusinde ekstra for at få en langtidssikret løsning. Pris og kvalitet hænger sammen.

Del artiklen

Comments are closed.