Når uheldet er ude, og der opstår brand i eller omkring dit hjem, så kan det være altafgørende, at dine døre og vinduer er tætnet så godt som muligt, så hverken ild eller røg kan trænge ind.

Med den rette fuge kan du få brandtætnet meget effektivt. Hyr gerne en kompetent fagmand til dette. Det vil du ikke komme til at fortryde på noget tidspunkt.

Den professionelle brandtætning

Hvis du beder et professionelt firma om at foretage en effektiv brandtætning af alle dine vinduer og døre, så har du sikret dig bedst muligt mod, at røg og flammer kan trænge ind og dermed øge skadernes omfang.

Det er også væsentligt, at den brandsikre fugemasse, der bliver brugt, også kan fungere som en almindelig fuge, der kan holde til at sidde på den udvendige side af døre og vinduer året rundt. Her er den udsat for vejr og vind, hvilket den skal kunne holde til. Det kan ikke nytte noget, at den enten stivner eller smuldrer, for så er den ikke til nogen gavn, hverken som vindstoppende eller som brandtæt fuge. Den skal gerne kunne yde en stabil og langtidsholdbar tryghed.

Tætning og tryghed

At få tætnet døre og vinduer er en både behagelig og praktisk foranstaltning. Det giver et godt og lunt indeklima, og det letter på varmeregningen.

Vælger du at få sat en brandtæt fuge på, så sikrer du dig samtidig mod, at en eventuel brand hurtigt får bredt sig. Den sikrer også dig og din familie mod, at røg fra en brand kan trænge igennem. Det giver en øget tryghed og en roligere nattesøvn, når du ved, at der er sikret bedst muligt mod disse hændelser.

Både for private og for erhvervskunder

Både private kunder og erhvervskunder kan benytte sig af tilbuddet om at få fuget professionelt med en effektiv brandtætning.

Det gælder jo både for private hjem og for erhvervsbygninger, at en eventuel brand skal forhindres i at brede sig for meget og for hurtigt. Når det kan gøres så relativt nemt, som det er tilfældet med brandtætning, så er det ikke noget, man behøver at bruge oceaner af tid på at overveje.

Det er bare at kontakte et kompetent firma og bede dem om at komme ud og klare opgaven. Får du dygtige fagfolk til at gøre det, så ved du, at det bliver udført helt korrekt. Det gælder for alt fugearbejde – brandtætning i særdeleshed.

Gør det hellere i dag end i morgen.

Del artiklen