Vi er nu i december måned, og Danmark lukker delvist ned for diverse skoler, restauranter, biografer og sender en række offentlige medarbejdere hjem igen. Det er heldigvis ikke lige så omfattende som tilbage i marts måned, men alt andet lige bliver folk hjemsendt, hvilket i mange tilfælde giver en del mere tid på hænderne.

Det er dog heldigt at vi er i december måned, da der med sikkerhed vil blive tid til at hygge med familien, hvis altså man er hjemsendt. Det kan dog være længe at skulle gå hjemme i næsten en måned, hvorfor man bør finde på noget at give sig til.
Det kunne f.eks. være et gør-det-selv projekt, som man længe har udskudt af diverse årsager, eller et jule-projekt, som man endeligt får tid til når ikke arbejdet kalder.

Få klargjort haven til 2021

Selvom det ikke er en fryd at arbejde i haven i disse måneder, så har vi meget sjældent frostvejr herhjemme, hvilket gør det muligt at lave næsten alt slags havearbejde i vintermånederne.
Det betyder at man med en hjemsendelse sagtens kan kaste sig over diverse have-projekter, og på den måde være på forkant med 2021.

Det er fantastisk at komme ud en lækker have i sommermånederne, og derfor bør man også gøre sig lidt umage med anlægningen af terrassen og den generelle vedligeholdelse af plæne og bed.

Måske du har gået med tankerne om at anlægge en ny terrasse af natursten fliser, som du kan kaste dig i krig med her i december. Det er godt nok en smule koldt, men det kan alt andet lige lade sig gøre.

Gør ekstra meget ud af julepynten i år

En anden ting du kan gå i krig med, hvis du er hjemsendt grundet COVID-19 restriktioner, er at gøre en ekstra indsats med julepynten. Det kræver selvfølgelig, at du er et jule-menneske, men det er de fleste vel inderst inde.

Der er intet som at tænde op i stearinlysene og tænde for diverse lyskæder – både inde døre og udendørs. I en tid hvor der er mørkt og kold, og specielt imens verdenen er plaget af denne frygtelige virus, så kan det altså være en ekstra god idé at gøre tilstedeværelse bare en smule mere hyggelig med mere julepynt og lyskæder rundt omkring i hjemmet.

Del artiklen

Leave A Reply