De bedste indretningsidéer for eSports-fans

0

Elsker du at game? Og er dit højeste ønske et fedt gamingrum, der har ALT, hvad dedikerede gamere og eSports-fans kunne ønske sig? Så læs videre her og få inspiration til at indrette dit eget personlige gamingrum.

Først og fremmest skal du overveje, hvad dit gamingrum skal indeholde. Du er selvfølgelig først nødt til at se på det værelse, du har til rådighed. Hvis du bor alene, kan du selv beslutte dig for et egnet eller foretrukket værelse, men hvis du stadig bor hos mor eller far, eller du har en ægtefælle, som også har en mening, kan du måske ikke vælge og vrage mellem alle værelser i dit hus eller din lejlighed. Har du kun et mindre værelse til rådighed, må du udarbejde en liste over prioriterede nødvendigheder og så håbe på, at du får plads til det hele.

Foruden at vælge et egnet værelse, så skal du have et tv eller en projektor, så du kan spille på en ordentlig skærm. På en tv-skærm kan du ikke ændre på størrelsen af skærmen, så har du plads til projektor og lærred, er det klart at foretrække. Til gengæld kan det være rart med et almindeligt tv, hvis du også gerne vil bruge det til andre ting. Måske er du også fan af forskellige tv-serier, eller måske kan du også lide at bette på sportsbegivenheder på sportsbettingsider som https://www.unibet.dk/betting. Og så er det rart, hvis man samtidigt kan følge kampene på sin tv-skærm. Du skal naturligvis også sørge for, at du har en ordentlig internetforbindelse. Eksperter anbefaler trådløse forbindelser, som er forbundet direkte til spillekonsollen, så forbindelsen er stabil og ikke buffer.

Herefter skal du overveje, hvordan du sidder bedst. Skal du have en gamerstol, en behagelig sækkestol, en sofa eller måske alle tre ting? Hvis du af og til får venner på besøg, kan det være en fordel med mere end et sted, hvor I kan sidde behageligt og spille. Sidst, men ikke mindst skal du overveje de tre L’er: Lyd, lys og luft. Du skal have et par gode højtalere, men du skal også tænke over, om værelset skal lydisoleres, så det ikke er til gene for andre mennesker. I et værelse med meget elektronisk udstyr bliver der hurtigt varmt, så for at passe på både dig selv og elektronikken, bør du investere i en form for aircondition eller køleanlæg. Da værelset helst skal være mørklagt, når du spiller, kan du med fordel placere små, cool lyskilder, som giver dæmpet lys her og der.

Temaer til gamingrummet

Når du har besluttet dig for alle de fornødenheder, der skal være plads til i rummet, kan du gå i gang med at indrette. Et cool gamingrum har også et tema. Det kan være et tema, der er baseret på et emne såsom et rumtema, et Star Wars-tema, et Super Mario-tema eller noget helt fjerde. Det kan også være baseret på stil; Du kan lave et moderne gamingværelse, et rustikt design eller en man cave. Mulighederne er mange.

Del artiklen