2019 har på mange måder været et interessant år. Det gælder også inden for boligindretning, hvor vi er blevet præsenteret for mange nye tendenser. Mange af disse tendenser stammer fra vores nabolande, hvor vi er glade for at søge inspiration. Du behøver dog ikke at tage til hverken Norge, Sverige eller Tyskland for at få nyttig boliginspiration. Dette kan du nemt og bekvemt klare fra din egen stue.

Dagens udvalgte skribent vil give dig et indblik i, hvordan moderne boligindretning defineres i 2019. Ergo vil vi svare på, hvordan du skal indrette dit hjem, hvis du skal være med på den aktuelle boligmode.

Biopejse

Ønsker man at skabe en hyggelig og varm stue, så kan man med fordel overveje at investere i en biopejs til fordel for en brændeovn. En biopejs kan ganske rigtigt ikke skabe lige så meget varme som en brændeovn, men det er en markant mere trendy løsning. Det er for eksempel muligt at købe en lofthængt biopejs, som virkelig fremmer den hyggelige atmosfære.

Biopejse har efterhånden været populære i mange år, men kommer formentlig til at toppe i 2019. Hvad er din holdning til biopejse? Er det et go eller et no-go?

Tørrede blomster

2019 bliver med al sandsynlighed også året, hvor efterspørgslen på tørrede blomster kommer til at eksplodere. Sætter du pris på blomster, som tager sig godt ud i både frisk og indtørret tilstand, så vil tørrede blomster helt sikkert være noget for dig. Er tørrede blomster ikke lige noget for dig, så kan du i stedet kaste dig over de trendy kaktusser eller sukkulenter. Fælles for alle disse planter er, at de er lette at holde.

Sengetæpper

Skal dit soveværelse, herunder dit soveområde, fremstå pænt, hyggeligt og indbydende, så kan du ikke nøjes med at investere i en ergonomisk seng, et hyggeligt natbord og et stort garderobeskab. Du skal også have fat i et stilfuldt sengetæppe, som hører til blandt tidens største hits inden for boligmode. Vælg med fordel et tæppe i en farve, som matcher soveværelsets vægfarve med henblik på at skabe en rød tråd.

Bæredygtige møbler

Boligindretning handler ikke om at købe de dyreste og fineste møbler og placere dem et passende sted i hjemmet. Det er i hvert fald en lidt for let og upersonlig strategi.

I dag vil vi danskere ikke give os til takke med masseproducerede møbler. Vi vil derimod have bæredygtige møbler, som skiller sig ud fra mængden, og som sprudler af personlighed. Dermed ikke sagt, at vi ikke længere søger indretningsinspiration i blade og magasiner.

Del artiklen

Comments are closed.