Et ubenyttet rum i hjemmet kan bruges til mange ting. Det kan fungere som børneværelse, spilleværelse, opbevaringsrum eller måske et kontor. Sidstnævnte mulighed hører til blandt danskernes foretrukne. Der er trods alt ikke mange, som ikke kunne bruge et hjemmekontor.

Et kontor i hjemmet er et must, hvis man er selvstændig eller har et job, hvor der af og til er mulighed for at arbejde hjemmefra. I artiklen vil vi forklare dig, hvorfor hjemmekontoret typisk er en god investering. Derudover vil vi komme ind på, hvordan du kan gribe indretningen an.

Du slipper for at leje et kontor ude i byen

Et kontor ude i byen kan – alt efter hvor man bor – let koste et sted mellem 3.000 og 8.000 kr. om måneden. Det er mange penge for de fleste, hvorfor størstedelen af alle nystartede iværksættere starter med at sidde derhjemme. Som selvstændig erhvervsdrivende kan du med fordel bruge de penge, som du sparer på kontorleje på markedsføring, idet du har brug for at synliggøre din forretning. Du tænker måske, at man ikke kommer langt for 3-8.000 kr. på markedsføring om måneden, men der er da mulighed for at købe sig til en del trafik gennem for eksempel Google Ads. Ergo er det bestemt en besparelse, der er værd at tage med.

Du sparer tid og penge på transport

Dernæst kan du glæde dig over, at du ikke skal bekymre dig om trafikkaos, høje brændstofpriser eller mangel på parkeringspladser. Du skal nemlig ikke gøre andet end at bevæge dig ind på dit hjemmekontor, når du skal arbejde. Dermed kan du frigøre mere tid til arbejde. Du kan sågar kvitte din bil, medmindre du har brug for den til at hente varer, besøge kunder e.l. Der vil under alle omstændigheder være mulighed for at spare en del penge.

Du kan indrette det som ønsket

Et hjemmekontor kan indrettes nøjagtigt som ønsket. Det kan et kontor ude i byen langt hen ad vejen også – dog med få undtagelser. Sidder du for eksempel i et kontorfællesskab, så er du kun herre over dit eget skrivebord. Du kan dermed ikke bestemme, hvordan resten af kontoret skal indrettes.

Redoffice Scan Office – dit lokale kontorsupermarked – kan hjælpe dig, hvis du har brug for inspiration til din kontorindretning. Hos denne forhandler kan du ikke kun købe kontormøbler af høj kvalitet. Det er også muligt at gøre en god handel på blækpatroner, rengøringsartikler, tavler og meget mere. Hvad mangler du til dit kontor? Besøg butikken og oplev en verden af kontorartikler.

Del artiklen

Comments are closed.