Det kan være svært at holde styr på de mange nøgler, der bruges på arbejdspladsen. Heldigvis findes der en løsning på denne udfordring. Løsningen kan være et intelligent låsesystem.

Man ser ofte, at danske arbejdspladser kræver, at dørene er låste, når disse ikke er i brug. Dette kan for eksempel være på fabrikker, institutioner etc. At hver dør har hver sin lås er enormt tidskrævende, hvis man hver gang skal finde den rette nøgle til den givne lås. I stedet for at skulle stå i fem minutter og forsøge at finde den rette nøgle, kan man i vores moderne verden få opsat et særligt låsesystem.

Hvad er et låsesystem?

Et låsesystem er en ny og mere praktisk måde at låse døre op på. Når man har installeret et låsesystem, er der nemlig kun brug for én nøgle pr. person. Afhængig af hvor mange døre den enkelte person skal kunne låse op, jo flere eller færre mønstre har den enkelte nøgle. Hver dør har således en særlig lås, og det er altså kun udvalgte nøgler, der kan låse disse op. På denne måde sikrer man sig imod tidsspild, og at det kun er de rette personer, der har adgang til de pågældende døre. Af denne grund er et låsesystem enormt praktisk til for eksempel institutioner, hvor medarbejderne typisk har adgang til rigtig mange døre.

Hos Låsebussen finder man her en professionel og hurtig guide om det omtalte låsesystem. Låsebussen er kendt for at yde fantastisk service, og de kan desuden prale af deres særlige døgnvagtstilbud.

Altid et højt niveau af sikkerhed

Med de særlige låsesystemer er man altid sikret et højt niveau af sikkerhed. Det forholder sig nemlig således, at de enkelte nøgler ikke kan kopieres. Derudover kan en lås af denne kaliber hverken åbnes eller bores igennem, medmindre man har den særlige nøgle. Opstår der mod forventning problemer med låsesystemet, så er Låsebussen klar på telefonen 24 timer i døgnet. Du er dermed sikret et højt niveau af sikkerhed og tryghed. Med denne virksomheds ekspertise på lige netop dette område er du altid i trygge hænder.

Hvis institutionen, du arbejder i, har problemer med for mange nøgler, kan vi herfra klart anbefale jer at tage et kig på dette nye låsesystem. I slipper med denne investering for at slæbe rundt på et helt nøglebundt, som indeholder flere nøgler, end man kan overskue.

Del artiklen

Comments are closed.