Et køleskab bør have så sundt et indhold som muligt. Det er dog ikke noget, der betyder, det ikke er tilladt at have lidt lækkert i køleskabet. Der er dog ting, der bør være at finde i ethvert køleskab – både med henblik på sundhed, men naturligvis også på en hyggelig stund.

Hvis du skal på indkøb og skal have fyldt køleskabet op, men er i tvivl om hvad dit køleskab altid bør have et indhold af, så finder du herunder en liste. Det er naturligvis ikke en faktuel liste, da egne behov og ønsker også bør inddrages i denne forbindelse.

Gå aldrig ned på frugt og grønt

Det er vigtigt altid at have frugt og grønt i køleskabet. Det må du bestemt ikke gå ned på. Det er ikke blot til spisning, men kan også bruges til at lave lækre juices og smoothies med, hvis blot du har en saftpresser. Der er derfor flere årsager til at du altid bør have frugt og grønt i køleskabet.

Desværre er der mange, der vælger at købe juice og smoothies i supermarkedet. Du kan både lave bedre og sundere drikke på egen hånd, hvis blot du benytter en saftpresser. Det er dog ikke muligt, hvis ikke du altid har en skuffe i køleskabet med både frugt og grøntsager.

Hav altid koldt vand på køl

Det er vigtigt at drikke godt med vand – specielt når temperaturen begynder at blive højere. Det er dog ikke altid interessant at drikke lunkent postevand. I stedet bør du altid have koldt vand på køl. Gerne i flasker, der kan genopfyldes og stilles tilbage på køl, når du har tømt dem.

Hvis du altid har koldt vand på køl, så er det også nemmere at huske på at drikke den anbefalede mængde vand. For at skåne såvel miljø som egen pengepung, så bør du dog holde dig fra engangsflasker i plast, der kun kan bruges én gang. Der findes mange flasker, der kan bruges gentagende gange, hvis de blot vaskes.

Pålæg til rugbrød

Danskerne er glade for rugbrød. Det er også ganske forståeligt, da det er en smagsfuld og sund kost. Det er dog knap så interessant, hvis ikke du har noget pålæg. Derfor er det en god idé at du altid har pålæg til dit rugbrød i køleskabet. På denne måde kan du altid tage et stykke rugbrød.

Det er en god idé at altid at have pålæg i køleskabet. Det medfører at du altid har et sundt måltid lige ved hånden, men det egner sig også til et mindre mellemmåltid, hvis du blot har brug for et stykke brød. Du bør derfor sørge for at der altid er et godt udvalg af pålæg på køl.

Del artiklen

Comments are closed.