ANNONCE: Artiklen er en reklame

Alle kigger efter en god seng, men hvad er i grunden vigtigst ved køb af en ny seng? Er det størrelsen, prisen, komforten eller noget helt fjerde? Det er selvfølgelig meget individuelt, men der vil typisk være nogle krav og ønsker, som går igen uanset kunde. I dag vil vi fortælle dig lidt om, hvad der kendetegner en god seng. Er du mon enig i vores beskrivelse af drømmesengen? Læs blogindlægget og find svaret.

Den er stor og rummelig

Hvor stor en seng man har brug for afhænger ikke kun af ens højde og drøjde. Det afhænger også af, hvordan man sover, og ikke mindst hvor stort ens soveværelse er. De fleste foretrækker dog en stor og rummelig seng. Man går som regel aldrig helt galt i byen ved at vælge en seng i størrelsen 160 x 200 eller 180 x 200 cm. Der findes også endnu større senge – til de mere pladskrævende personer.

Hvor stor er din drømmeseng? Vælg med fordel en todelt seng for at lette flytningen.

Den byder på uovertruffen ergonomi

En god seng skal selvfølgelig også være ergonomisk. Det er uden tvivl den vigtigste faktor ved køb af en ny seng.

For at vurdere en sengs komfortniveau er du nødt til at sætte dig lidt ind i tingene. Her skal du nemlig vide noget om både fjedretype, fasthed, polstring m.v. Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i, hvorfor vi til hver en tid vil anbefale at få kompetent hjælp. Din sengeforhandler kan helt sikkert hjælpe dig med at udvælge en passende seng til dig og din udkårne. Du finder en stor oversigt med danske forhandlere af senge på nettet.

Den har en lang forventet levetid

Ingen kan forudsige en sengs levetid. Dog kan man altid komme med et kvalificeret bud på, hvor længe en seng holder. Det kan man gøre ved at vurdere kvaliteten af de forskellige dele.

Der kan være god fornuft i at vælge en seng med en lang garantiperiode, da man dermed kan være sikker på at have en god seng i xx år. Sengens reelle levetid afhænger dog meget af ejerens brug og behandling. Du kan selv gøre en indsats for at forlænge sengens levetid.

En god elevationsseng fra denne side kan være et fint valg, hvis man ønsker at købe en langtidsholdbar seng.

Den er flytbar

En seng skal ikke flyttes oftere end højst nødvendigt, men det er ikke desto mindre vigtigt, at den er flytbar. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt fik lyst til at flytte fra lejlighed til hus eller omvendt.

Del artiklen

Comments are closed.