Mere søvn og afslapning står højt på rigtig mange forældres ønskesedler til jul. Der er ikke meget af det, især mens børnene er små. Netop derfor er det vigtigt, at den søvn, du får og den tid, du har til at slappe af – er af høj kvalitet. En sikker investering i dit velbefindende og din søvn er en god elevationsseng.

Er en elevationsseng ikke kun til ældre mennesker?

Er din første tanke om elevationssenge, at de er til gamle og syge mennesker? Det er desværre en udbredt misforståelse, som gør at mange mennesker går glip af den ultimative komfort, der er ved en elevationsseng.  Uanset om du er ung eller gammel, sund og rask eller har smerter i kroppen, så giver en elevationsseng ekstra komfort i hverdagen. Hvis du lige nu er i tvivl, om du skal vælge en almindelig kvalitetsseng eller en elevationsseng, så læs med her og bliv overbevist.

Morgenmad på sengen, hygge med familien eller ren restitution

Soveværelset er med tiden blevet det sted i huset, man søger til efter en lang dag. Ikke bare for at sove, men også for at slappe af og ligge så behageligt som muligt. Det krav kan en elevationsseng med lethed indfri. Du kan nemt justere og indstille sengens hovedende og fodende til den mest optimale position, hvad enten du vil læse, arbejde på computer, se TV, lytte til musik eller sove.

Med en elevationsseng vil du opleve, at mange hverdagssituationer simpelthen bare er blevet mere behagelige:

  • Forestil dig at vågne op i din varme seng og få morgenmaden serveret på sengen. Du hæver bare hovedenden, så du kan sidde behageligt og vågne med den første kop kaffe.
  • Efter træning er der ikke noget bedre end at restituere med benene op. Hæv fod- og hovedende og mærk, hvordan lænden afspændes og benene afslappes.
  • Som forælder til en lille baby kan du ikke finde et bedre sted at amme eller give flaske end i en elevationsseng, hvor du hæve hovedenden til den perfekte højde. Både nat og dag kan du i timevis sidde behageligt med baby ved brystet.

Bliv guidet til den rigtige elevationsseng
Det kan være en stor beslutning at vælge en elevationsseng, og der findes mange forskellige modeller, mærker og priser. Så hvilken en skal man lige investere i? Hos Nordfjeld bliver du guidet gennem de mange muligheder på baggrund af mange års erfaring og ekspertise på området. En elevationsseng fra Nordfjeld bliver din bedste investering. De er alle kendetegnet ved god kvalitet, lang levetid og en simpel og intuitiv betjening.

Del artiklen

Comments are closed.