Trænger dit gulv til en makeover, behøves det ikke nødvendigvis at blive udskiftet. Du kan sagtens få et helt nyt gulv, der vil pryde din bolig i årevis på anden vis.

Som så meget andet ved en bolig, så skal ens gulv med tiden også have en renovering. Et flot gulv betyder meget for ens bolig, og derfor skal det også vedligeholdes. Ved at give dit gulv en afslibning vil du opleve, at din bolig får et helt nyt udtryk.

Med en gulvafslibning af de gamle, slidte og trætte gulvbrædder, vil du få et helt nyt og flot gulv, som du vil have glæde af i mange år. Udover at du får et flot resultat, vil du også opleve, at det er lettere at vedligeholde og rengøre.

Hos KA gulvservice udfører de professionel gulvafslibning til perfektion. De vil kunne vurdere, hvilken type gulvafslibning dit gulv trænger til, så du ender med at få et flot resultat, som giver din bolig et lækkert helhedsindtryk.

Gulvafslibning

Hvorfor en gulvafslibning?

Dit gulv trænger til at blive slebet, hvis bræddernes overflade fremstår ridsede og / eller med hakker, og lakeringen er slidt til bunds. Du behøver ikke at udskifte dit gulv, da en gulvafslibning kan sørge for, at dit gulv har en længere levetid – og så er det også billigere end at skifte et helt gulv ud.

Efterbehandling

Derudover åbner en gulvafslibning også op for mange muligheder i forhold til efterbehandling. Det står dig frit for, hvad du ønsker og kan lide. Du kan både overfladebehandle dit nyslebne gulv med lak, olie eller en sæbebehandling.

Lakering af gulv:

De fleste trægulve i Danmark er lakerede. Det sørger for en slidstærk overflade og kan især være god, hvis man har husdyr eller små børn. De fleste lakeringer er i dag vandbaserede og giver ens gulv en smuk, ensartet og lys overflade.

Oliebehandling:

Mange vælger efterhånden at gå over til at oliebehandle sit gulv i stedet for at lakere det. Du kan både få olier, der er hvidpigmenteret, som lysner gulvet og olier med farver i. Fælles er, at de giver en flot, silkemat overflade, som fremhæver trægulvets naturlige strukturer.

 

Et oliebehandlet gulv er slidstærkt og modstandsdygtigt over for snavs og andre urenheder.

Vælger du at oliebehandle dit gulv, bør du rengøre det nænsomt med det bløde hoved på støvsugeren, så du undgår dumme ridser.

Sæbebehandling:

En sæbebehandling af et trægulv er en nem form for gulvpleje. Det minder mest af alt om at vaske gulvet, så det er meget let selv at praktisere. Du kan vælge en sæbe, der lysner dit gulv og fremhæver dets naturlige strukturer, samtidig med at træet let kan ånde.

Del artiklen

Comments are closed.