ANNONCE: Artiklen er en reklame

Hvis du i øjeblikket oplever, at din nattesøvn bliver forstyrret eller er blevet forværret i takt med, at dine rygsmerter er blevet flere og værre, så kan det skyldes, at du har den forkerte madras. Madrassen er det vigtigste element i din seng, og for at du kan få en god og velfortjent nattesøvn, så er denne madras altså nødt til at være behagelig at ligge på.

Hvorfor er madrassen så vigtig for ens nattesøvn?

Dette spørgsmål bliver vi ofte stillet her på siden, og svaret er egentlig ganske enkelt. Hvis ikke din madras passer til dine behov, så kan det i værste fald medføre rygproblemer, der kan forstyrre din nattesøvn. Vi kender alle den irriterende følelse af at ligge på en ubehagelig sofa eller underlag. På et sådant underlag kommer man ikke til at slappe af, men kommer snarere til at fokusere på den altoverskyggende ubehagelige fornemmelse i kroppen. Princippet er nøjagtigt det samme, ifald dette underlag er din madras.

Nattesøvnen er ualmindelig vigtig for os mennesker, idet vi bruger den til at lade op og generere energi til en ny dag. Hvis nattesøvnen derfor er afbrudt og eventuelt forstyrret af rygsmerter, så bliver det i sidste ende svært at få noget meningsfuldt ud af dagene.

Hvad kendetegner en god madras?

Nu har vi kort skitseret, hvorfor det er så vigtigt at have en behagelig madras, hvis den gode nattesøvn skal opretholdes. Dernæst vil vi gerne rette fokus på, hvad der egentlig kendetegner en god madras. Det kan nogle gange være svært at vide, hvilken madras man skal investere i, hvis man i en årrække har taget sig til takke med en mindre komfortabel en af slagsen.

Det giver sig selv, at alle madrasser er forskellige og dermed kommer med nogle forskellige kvaliteter. Det vigtigste er dog, at du går efter den type madras, der passer bedst til dine behov. Vi sover alle forskelligt og har derfor brug for forskellige kvaliteter og egenskaber ved en madras. Hvis du i øjeblikket oplever at sove dårligt om natten, fordi din nuværende madras er for blød og ikke støtter nok op om ryggen, så er det naturligvis en mere fast madras, du skal investere i. Oplever du omvendt, at din dårlige nattesøvn skyldes en for hård og ukomfortabel madras, så giver det sig selv, at du skal på udkig efter en madras, der er blødere og mere komfortabel. En god tommelfingerregel er at gå efter de madrasser, der giver god støtte omkring din ryg, således at du for fremtiden undgår uheldige rygsmerter.

Del artiklen

Comments are closed.