Dét at handle bolig burde være en rar og ubekymret affære. Det er dog langt fra altid tilfældet. Faktisk er sandsynligheden for at løbe ind i udfordringer temmelig stor. Du har heldigvis mulighed for at gøre en aktiv indsats for at sikre den bedst tænkelige bolighandel.

Drømmer du om at investere i ejendom, men holder du dig lidt tilbage, fordi du er bange for, at det bliver en dårlig oplevelse, så er du havnet på den rigtige side. I dag vil vi nemlig guide dig til en tryg og ubesværet handel.

Gør ikke noget forhastet

Af og til skal man tage chancer og stole på sin mavefornemmelse. Lige når det kommer til at købe og sælge ejendomme, kan vi dog ikke anbefale dig at tage for mange chancer. Det kan nemlig ende galt, hvis man gør noget forhastet. Du risikerer for eksempel at købe et hus, som er plaget af fugt og skimmelsvamp, hvis du ikke bruger tid og energi på at gennemgå tilstandsrapporten. Det er næppe i din interesse at havne i en sådan situation, hvorfor vi råder dig til at slå koldt vand i blodet.

Hyr en boligadvokat

Som uerfaren boligkøber har du af naturlige grunde ikke de bedste forudsætninger for at opdage fejl og mangler i juridiske papirer. Netop derfor bør du hyre en boligadvokat, som har styr på den juridiske del af en bolighandel. Vil du være sikret en god oplevelse, så kan du overveje at betale dig fra både køberrådgivning, finansiel rådgivning og juridisk rådgivning. Pengene til faglig rådgivning er givet godt ud.

Der er rig mulighed for at hyre en dygtig og troværdig boligadvokat, hvad enten man planlægger at købe bolig i København eller Sønderborg. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at landets hovedstad huser flere boligadvokater end landets øvrige byer. Det er i og for sig ikke så mærkeligt. Bomae er en af de virksomheder, du kan tage kontakt til, hvis du er på udkig efter en boligadvokat i København.

Henvisning: Bomae – boligadvokat københavn

Undlad at sætte dig for dyrt

Folk sætter sig generelt for hårdt ved huskøb. Det viser alle nyere undersøgelser.

At sætte sig (for) dyrt kan have mange konsekvenser. Bruger du for eksempel 200.000 kroner mere, end du havde budgetteret med, så må du affinde dig med at vinke farvel til mange ferier, cafébesøg og biografture. Endvidere skal du forvente at reducere dine udgifter til mad, shopping m.v.

Det er risikabelt at sætte sig dyrt, da man i bund og grund ikke ved, om ens privatøkonomi kan klare det. Skulle du mod forventning miste dit job, så står du i en situation, hvor der ikke er penge til den fastlagte låneydelse. I værste fald risikerer man at skulle gå fra hus og hjem. Er du virkelig villig til at løbe den risiko?

Del artiklen

Comments are closed.