Vi bruger mange timer i sengen. Det er der vi restituerer og lader op til en ny dag. Derfor er det vigtigt med en god seng, som sørger for, at du får en god start på dagen.

En god seng er vigtig. Vi bruger omtrent en tredjedel af vores liv på at ligge og sove. Det er derfor sund fornuft at bruge tid på at finde den rette model ud fra dine behov, så du kan få den mest optimale nattesøvn.

I den forbindelse er en DUX seng anbefalelsesværdig, da de sikrer, at du kommer til at ligge i en optimal position, mens du sover. Med en DUX seng får du en lang række valgmuligheder, der garanterer god komfort og ro for din krop.

Du kan finde et stort udvalg af DUX senge hos Duxiana butikken i København. En DUX seng sørger for optimal komfort, så du har de bedste betingelser for at få en god nattesøvn.

Find den rigtige seng

Det er en stor ting at skulle ud og investere i. En seng er ikke noget, man køber ofte, og derfor kan det være godt at få noget vejledning. Der er i hvert fald nogle ting, som du bør overveje, inden du går ud og køber en ny seng. Den må jo gerne holde de næste mange år og sørge for, at du får en god, dyb og rolig nattesøvn.

Type seng

Der findes mange typer af senge på markedet, så det kan let føles som en hel jungle at finde rundt i. Dertil kommer for eksempel sengestel, topmadras, ønsket opbevaring og design.

Især den obligatoriske boksmadras er vigtig. En boksmadras er let at have med at gøre, da den er praktisk, robust og er let at få sat op. Derudover kommer den også i forskellige prisklasser.

Kontinentalseng

Denne type seng har flere madraslag, som sørger for, at du kommer til at ligge højt og godt. Den understøtter din kropsvægt og har en høj liggekomfort.

Elevationsseng

Det er den justerbare seng. Den er yderst anvendelig, hvis du ønsker at sidde lidt op i sengen, for eksempel hvis du godt kan lide at læse en bog, inden du skal sove.

Sengeramme

En seng i ramme med en madras, som er robust og relativ simpel. Den er fin, hvis ikke du har nogle specielle behov.

Rengøring

En ting mange glemmer at tænke med, når de køber en ny seng er rengøring, og det må gerne være nemt. Især hvis man er en familie med små børn, så er det noget, man sætter pris.

Del artiklen

Comments are closed.