ANNONCE: Artiklen er en reklame

Soveværelset er uden sammenligning hjemmets vigtigste værelse. Det er det, fordi det er her, at vi tilbringer størstedelen af vores tid. Derfor er der al mulig god grund til at gøre lidt ekstra ud af netop dette værelse. Savner du hygge og intimitet i soveværelset, så kan du med fordel fortsætte læsningen. Vi vil nemlig gøre dig klogere på, hvordan du med en håndfuld basale indretningstiltag kan få kærligheden til at blomstre i soveværelset.

Und dig selv og din udkårne den bedste seng

Man kan for økonomiens skyld gå på kompromis med rigtig mange ting i hjemmet. Én ting bør man dog aldrig gå på kompromis med; sengen.

Om man normalt sover trygt og tungt eller let og overfladisk, så bør man unde sig selv og sin udkårne den bedst tænkelige seng. I bør i fællesskab beslutte jer for, om den perfekte seng er en kontinentalseng, elevationsseng, vandseng eller en helt fjerde sengetype. Herfra lyder anbefalingen på at vælge en elevationsseng, som uden tvivl er den mest fleksible sengetype. Med en elevationsseng kan du ikke kun sove rart om natten. Du har også mulighed for at ligge her og læse en god bog, slappe af med musik i ørerne og / eller hygge med din partner. Læs mere om valg af seng her.

Glem ikke sengetæppet og sengegavlen

Skal du sætte prikken over i’et, så kan du tilkøbe et sengetæppe og en matchende sengegavl. Disse produkter forhandles i mange forskellige farver og størrelser, så mon ikke du også kan finde både sengegavl og sengetæppe til din seng.

Det er godt nok en smagssag, om man betragter førnævnte produkter som must-haves eller nice-to-haves. Vi vil ikke desto mindre råde dig til at udforske markedet.

Brug kunstig belysning

Selvom det ville være rart, hvis man slet ikke behøvede at gøre brug af kunstig belysning, så ligger landet sådan, at vi bor i et relativt mørkt land, hvor der er et særligt stort behov for lamper og anden belysning. Det gælder også i soveværelset, hvor netop belysningen kan være med til at skabe en hyggelig, afslappende og romantisk atmosfære.

Foruden kunstig belysning i form af lamper er det oplagt at bruge stearinlys og duftlys til at fremme hyggen. Især duftlys kan berøre flere sanser, herunder lugtesansen. Skal du alligevel ud at købe lamper og pærer, så gå med god grund efter nogle lysregulerende løsninger.

Skab et godt sovemiljø med mørklægningsgardiner

Sover du bedst, når der er helt mørkt, så vil du helt sikkert blive glad for mørklægningsgardiner, idet disse gardiner effektivt lukker udefrakommende lys ude.

Mørklægningsgardiner er som regel en smule dyrere end andre gardiner, men pengene er om ikke andet givet godt ud, hvis de kan være med til at sikre dig en bedre nattesøvn. Tag derfor denne investering til overvejelse. Din søvnkvalitet har trods alt stor betydning for din livsglæde og dit overskud.

Del artiklen

Comments are closed.