De er drønsmarte, de iPhones. De kan stort set alt fra at tjekke mails til at ringe til venner og familie. Men når de kan så meget, så bliver det også hurtigt en jungle at finde rundt i for menig mand og kvinde. Det er de færreste, der sætter sig helt og holdent ind i, hvad en iPhone kan. Vidste du for eksempel, at de nyeste modeller kan låse op ved at scanne dit ansigt? Når telefoner kan så meget, så bliver det endnu sværere at vide, hvad der kan gå galt. Det er nemlig ikke lige så let at finde ud af, hvad der er galt med en iPhone, som det var med ældre telefoner. Derfor bør du finde et sted, hvor du kan få iPhone hjælp.

Vend din vandskade på hovedet, så du får gang i din iPhone

En af de ting, der kan gå galt, er vandskader. Noget af det, der oftest ødelægger iPhones. Har du prøvet, at din telefon fik for meget fugt, så ved du også, at de ikke kan meget derefter. Heldigvis kan du bruge nogle tricks fra iPhone hjælp, som gør, at du slipper for den dyre regning. Det er nemlig ikke helt billigt med en ny telefon eller en reparation. Hvis tricksne kommer vandskaden til livs, så beholder du også alle dine fotos og kontakter og så videre.

iPhone hjælp sætter gang i telefonen

Nogle gange er det ikke vand, der er skyld i, at telefonen ikke virker. Det kan også være, at den af uransagelige årsager ikke vil starte. Den er simpelthen frosset. Her får iPhone hjælp gang i telefonen igen ved at give dig redskaber, som starter en iPhone igen. Det betyder, at du hurtigt kommer tilbage til en telefon, som virker. Og så slipper du for den dyre regning på en ny eller på en reparation.

Del artiklen

Comments are closed.