Fem tips til at få bedre WiFi i din bolig

0

I dag kan man ikke undvære WiFi i hjemmet, og det er oftest en selvfølge, at det bare skal fungere. Men vi ved meget lidt om, hvordan den trådløse mekanik virker, og hvordan vi får det bedste signal i boligen. Det er til at blive idiot af, hvis man har problemer med sit WiFi-signal i hjemmet, men nu er der gode råd at hente. Nedenfor har vi nemlig samlet nogle tips til, hvordan du får et bedre signal i din bolig, så du kan surfe rundt på nettet og streame film og musik uden nogen problemer. Er du på udkig efter noget bestemt udstyr til at forbedre signalet i hjemmet, finder du et bredt udvalg på Bedresignal.dk.

Tip #1 – stil routeren det rigtige sted

Lad endelig være med at gemme routeren væk bag lænestolen eller sofaen, da det giver et dårligt signal. Det giver i sig selv rigtig god mening, fordi du netop forhindrer WiFi-signalet i at nå frem. Det er heller ikke korrekt at sætte routeren i teknikskabet, selvom det måske giver mening, at den så er tæt på forbindelsen. Det helt rigtige sted at placere routeren er i stedet for på en reol eller et andet åbent møbel i en højde af mindst en meter. Så kan routeren nemlig sende signalet ned ad, og det giver den bedste WiFi-forbindelse. Du skal huske på, at det giver et bedre signal, hvis du kan se routeren, frem for hvis den er gemt væk i et skab, hvor signalet blokeres.

Tip #2 – betonvægge er både en ulempe og en fordel

Det har stor betydning for din WiFi-forbindelse, hvis du har betonvægge i din bolig. Det er nemlig svært for signalet at komme igennem en betonvæg. Omvendt er det også en fordel, fordi du ved at placere routeren ved en betonvæg kan opnå et stærkere signal i det pågældende rum.

Tip #3 – anden elektronik forstyrrer signalet

Pas på med at placere routeren tæt på anden elektronik, da det sender signaler ud, som kan genere WiFi-forbindelsen. Det kan være elektronik som mikrobølgeovnen, kaffemaskinen eller babyalarmen. Det kan også være alle de apparater, du har omkring fjernsynet, så placér også gerne routeren lidt væk fra dem.

Tip #4 – en WiFi extender er guld værd

For at få et så stabilt signal som muligt i hele hjemmet, kan det være en god idé at anskaffe sig en WiFi extender. Den fordeler internettet i alle hjemmets rum og er især en god løsning til den store bolig. Det er ikke særligt dyrt, og samtidig er det meget nemt at tilslutte og installere gennem strømstikket i væggen. Har du en bolig med mange rum, er det næsten ikke til at undvære. Du kan finde et udvalg af WiFi extendere på denne side.

Tip #5 – udskift din gamle router

Det sidste råd er at udskifte din gamle router til en ny og forbedret version. I dag udvikler teknologien sig hele tiden, og det gælder altså også routere. Sørg for at vælge noget af det nyeste, så du kan få en høj hastighed og et bedre signal. På Bedresignal.dk finder du en lang række forskellige routere til lige netop dit behov.

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk