Silkeborg er en skøn by, der byder på mange positive sider. Derfor er der også adskillige årsager til, at man bør flytte til Silkeborg, hvilket der er mange danskere, der gør hvert år.

Har du selv overvejet at flytte til Silkeborg, men er i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg? Herunder bliver du præsenteret for fire gode grunde til at flytte til Silkeborg – eller en af de mindre byer i nærområdet.

1. Det er billigere end storbyen

Hvis du flytter til Silkeborg, kan du spare op mod 7.603 kr. pr. m2 sammenlignet med et tilsvarende boligkøb i Aarhus Kommune. Derfor er der mange penge at spare ved at flytte fra storbyen til Silkeborg.

Der er boliger til enhver pengepung i og nær byen. Det er gældende, uanset om du vil bo i centrum eller have søudsigt. Har du et ønske om at flytte til Silkeborg, så find din bolig her.

2. Der er mange jobmuligheder

Hvis du har bopæl i Silkeborg, så bor du tæt på en lang række jobs. Der er ikke blot et væld af jobmuligheder i selve kommunen, men den nye Silkeborgmotorvej giver adgang til over en halv million jobs inden for blot en time.

Derfor kan du sagtens arbejde uden for kommunen, men samtidig nå at hente ungerne i en af kommunens utallige gode skoler og daginstitutioner. Faktisk er der hele 27 folkeskoler og 60 daginstitutioner i Silkeborg Kommune.

3. Naturrige omgivelser

Silkeborg byder på en helt unik natur, der tilmed er yderst tilgængelig. Byen er beliggende i Søhøjlandet, hvor den er omkranset af søer og skov. Det er en natur, der danner rammerne om et væld af aktiviteter, der derved kan blive en del af din hverdag.

Du kan svømme i søerne, cykle i bakkerne (som faktisk byder på en række af de bedste mountainbikeruter i hele landet), løbe en tur i skovene, tage på udflugt i det skønne landskab eller spille golf.

4. Gode rammer for familielivet

Du kan roligt tage familien med til Silkeborg, da det er et trygt sted at være familie. Byerne er solidt bundet sammen af både sikre veje, busforbindelser og et væld af forskellige cykelstier.

Du finder selvfølgelig også en lang række skoler, institutioner og fritidsaktiviteter i de enkelte lokalområder. Her finder du også et hav af dagligvareforretninger, hvorfor du altid har de vigtigste ting i hverdagen inden for en kort distance.

Del artiklen

Comments are closed.