Skal dit hus have et nyt og flot udtryk, så kan et nyt tag gøre underværker. Der er en lang række fordele ved at få et nyt tag – og dem får du lige her.

Husets facade og tag er med til at skabe et helhedsbillede af dit hus’ stand og æstetiske udtryk. Det kræver vedligeholdelse for både at holde på dets gavnlige egenskaber samt for at få det til at se flot og sundt ud.

Et tag har dog, ligesom alt andet, en vis levetid, og den er afhængig af, hvor god du har været til at vedligeholde og rengøre det. Med tiden kan det derfor blive nødvendigt med montering af nyt tag på dit hus.

Trænger dit tag til at blive udskiftet, kan de hos PB Byg & Montage til enhver tid rådføre og hjælpe dig med at få et nyt, stærkt og energibesparende tag, som vil fremstå smukt og glinsende. Herunder får du tre af de fordele, der er ved at få lagt nyt tag.

#1: Energibesparelse og indeklima

Ved at få monteret et nyt tag, vil det kunne mærkes på din varmeregning og dit indeklima, idet der lægges en god omgang isolering under selve taget. Er dit tag gammelt, vil der højst sandsynligt ikke være nogen form for isolering under tagpladerne, og det er noget, der kan mærkes både på pengepungen og indeklimaet.

#2: Holdbarhed og tæthed

Når du får lagt nyt tag, hænger holdbarhed og vedligeholdelse sammen. Du vil højst sandsynligt gerne have et tag, der er stærkt og holdbart, så det har så lang en levetid som muligt.

Investerer du i et tag med lang levetid, vil det koste dig noget ekstra her og nu. Prisen kan dog hentes ind i form af vedligeholdelse, da det kræver mindre vedligeholdelse med et stærkt og langtidsholdbart tag.

Tætheden på dit tag er selvfølgelig også en væsentlig faktor at tage højde for. De fleste tage er helt tætte, men har du et tag med teglsten, som ikke ligger helt tæt, kan det være ganske effektivt at få lagt et undertag til at opfange vand og fugt.

#3: Æstetik

Et nyt tag er i sig selv flot og kan have mange effektive egenskaber, men det kan også være en fordel at få lagt et nyt tag, så det matcher resten af dit hus og dets facade. Det kan gøre, at dit hus ser splinternyt ud, så du rigtig kan føle glæde og stolthed ved at kigge på det.

Del artiklen

Comments are closed.