PU gulve – også kaldet polyurethangulve – har i årevis været et hit hos både private og erhverv med god grund. Denne gulvtype byder nemlig på et utal af fordele, som enhver person bør kende til. Gulvet er at finde i mange private hjem, men bruges også hos mange virksomheder såvel som offentlige bygninger i form af skoler, museer og meget andet. PU gulve er i mange henseende det helt rette valg. Er du ikke overbevist om, at denne gulvtype er noget for dig, så fortsæt da læsningen og få stillet din tvivl.

Tillader høj belastning

Er du på udkig efter et sårbart og sart gulv, så skal du gå langt uden om denne gulvtype. Denne gulvtype er nemlig alt andet end sårbar og sart. PU gulve tåler meget høj belastning såvel som stødpåvirkning. Det er med til at forklare, hvorfor gulvtypen tit bliver brugt steder, hvor der opleves massiv mennesketrafik. For eksempel vil gulvet på en skole blive betrådt af mange hundrede mennesker i løbet af en alm. skoledag, hvorfor det er alfa og omega, at det tåler det. Her kommer PU gulve ind i billedet som et fantastisk valg.

Her er du altså sikret et slidstærkt og flot gulv.

Nem rengøring og vedligeholdelse

En anden markant fordel ved denne gulvtype er, at det er utroligt rengørings- og vedligeholdelsesvenligt. Det hænger primært sammen med, at gulvet er fugefrit. Er du ikke typen, som elsker at gøre rent, så vælg da denne gulvtype. Det vil spare dig for en masse tid og besvær i hverdagen. Dog skal gulvet naturligvis rengøres og behandles fra tid til anden med henblik på at højne hygiejnen og forlænge levetiden.

Mange varianter

PU gulve findes i dag i stort set alle farver i universet. Et stort farveudvalg er langt hen ad vejen en fordel, men da der er så mange varianter at vælge mellem, kan beslutningen godt være svær at træffe. Du bør i den anledning tage forhandleren med på råd. Du kan formentlig få udleveret en prøve eller to, så du kan vurdere, hvad der passer bedst ind i det givne byggeri. Få i samme forbindelse et godt tilbud på gulvet.

Vi håber, at du finder din favorit.

Del artiklen

Comments are closed.