Hvis du som boligejer står og føler, at du mangler nye møbler til det nye hjem, så kan det være svært at få råd til det hele. Heldigvis kan de helt rette møbler af dansk design skaffes smertefrit og nemt til fornyelsen, hvor selv din nabo bliver misundelig. Læs mere om hvordan her.

Mangler hjemmet en fornyelse, eller står du til at flytte ind i noget større, men det kniber lidt med budgettet? Vi kender det alle sammen, hvor kontoens balance kan være en hæmsko for selv de mindste ting i boligen. Men at få råd til drømmemøblerne af lækkert dansk design behøver ikke nødvendigvis være svær at opnå – og det kan endda være en lukrativ investering.

Danske designermøbler – en god investering

Dansk design er blevet populært i blandt danskerne, og det er en opadgående trend, hvor flere danskere køber dansk design i langt højere grad. Det kan også være en dyr affære, som alle ikke har råd til. Der er heldigvis flere måder at opnå en fornyelse med dansk design på, hvor pengepungen ikke behøver at lide stort. Bare et enkelt designermøbel i stuen kan gøre underværker – det kan være en eftertragtet Wegner-lænestol, som kan stå i sit eget hjørne og pryde rummet med eksklusivitet. Ikke nok med at danske designermøbler er eftertragtede og imponerende at se på, så kan de også være en langvarig investering. Oftest vil bestemte designermøbler stige i værdi, og i nogle tilfælde kan afkastet være betydeligt højere, end hvad man har givet for møblet i sin tid. Et eksempel er Finn Juhls klassiske høvdingestol, da en blev solgt til 860.000 kr. tilbage i 2016 – hvilket fremviser, at dansk design ikke blot er et flot inventar at have i hjemmet men også kan være en god investering.

Få en enestående bolig med dansk design

Men hvordan får man lige råd til et lækkert stykke dansk design? En god start er at bruge internettet for at finde de bedste og billigste priser hos diverse forhandlere – men det kan også være et for dyrt køb for de fleste. Hvis man er villig til at købe et brugt designermøbel med lidt patina, kan det ligeledes være en fordelagtig investering. Man skal blot være opmærksom på ægtheden og dokumentation – og naturligvis også møblets tilstand – men prisen for en brugt vil være langt under nyprisen, så der kan være penge at spare her. En tredje mulighed for et køb af designermøbler til hjemmet kan være et online lån. Undersøgelser viser, at flere og flere danskere optager et lån på internettet, som gør det hurtigere og nemme tilgængeligt med købet af dansk design – og dermed er man også et skridt nærmere fornyelsen af hjemmet.

Comments are closed.