Vi lever i en tid, hvor mange mennesker begynder at gøre noget ved deres boligdrømme. For blot nogle få år siden så man en stigning i antallet af solgte huse. Nu er tiden kommet til at sætte dem i stand, så de bliver mere indbydende.

Langt de fleste små renoveringsopgaver kan man klare selv. Her er der naturligvis tale om maling, tapetsering, ommøblering og måske endda dét at sætte en ekstra gipsvæg op for at få flere rum i boligen. Badeværelset er dog noget, som langt de fleste frygter. Få derfor en murer til at ordne fliserne for dig.

Hvorfor har man brug for at renovere badeværelset?

I langt de fleste tilfælde er folk mere eller mindre tilfredse med deres badeværelses opbygning. Med dette menes, at man er tilfreds i forhold til den måde, hvorpå brusekabinen eller badekarret er placeret i forhold til toilet og håndvask.

Dét der oftest generer folk, der for nyligt har købt nyt hus er, at der i de fleste tilfælde vil være tale om et gammelt hus, hvor 70’er klinkerne stadig dominerer i deres mintgrønne, karrygule, orange eller endda brune nuancer.

For at renovere dit badeværelse, skal du derfor blot have fat i en erfaren murermester, der kan komme og hjælpe dig med at hive de gamle klinker af og montere nogle nye for dig, der passer bedre ind i din personlige stil.

Få rådgivning i forhold til at vælge de rette fliser til badeværelset

En murermester er naturligvis ikke kun dine ekstra erfarne hænder, når der er noget i boligen, der skal udskiftes eller renoveres. Han eller hun har også en del erfaring i rygsækken, som du kan trække på, hvis du er i tvivl om nogle af dine kommende beslutninger.

En murermester vil kunne give dig adgang til rigtig mange forskellige typer og størrelser af fliser, for ikke at nævne det farve- og nuancespektrum han kan levere. Det kan være svært at vælge, hvorfor det er en god idé at tage din murermester med på råd, inden du beslutter dig for de første og bedste fliser.

Et godt råd mht. vedligeholdelse af fliserne omhandler vandets kalkindhold. Især på de mørkere fliser i brusekabinen vil dette kunne ses, hvis ikke du tørrer fliserne af, hver gang du har været i bad.

Del artiklen

Comments are closed.