Når sommeren går på hæld, og vinteren begynder at trænge sig på, kommer den samme tanke snigende hvert eneste år. Hvad gør vi nu med julegaver? Det er svært nok at finde gaver til sin familie, ikke mindst forældrene, der har alt, men hvad med dine medarbejdere, der helt sikkert har fortjent noget ekstra? Listen bliver hurtigt uoverskuelig lang, og løsningen bliver ikke altid den bedste.

Det skal jo være personligt

Det er der, vi oftest starter. De fleste af os har heldigvis en masse søde medarbejdere, og der er ikke noget vi hellere vil end at gøre dem glade med en super fin julegave. Vi vil gerne give alle noget personligt, så de ved, hvor værdsatte og uundværlige de er. Men det er næsten selvsagt en umulig opgave, i hvert fald hvis man har mere end en håndfuld medarbejdere. Løsningen bliver ofte, at alle får det samme, og man står tilbage med en lidt lodden følelse af, at den ellers så fine karaffel nok kun ramte en tredjedel i både smag og stil. Idéen er i bund og grund god. Alle, uanset interesser, har et hjem de fylder med ting. Nogle foretrækker funktionelle ting, andre foretrækker en bestemt stil. Karaflen er både fin og funktionel, men personlig er den nu alligevel ikke rigtig. Derfor kan det give mening at tænke i andre baner.

Der er kun en ting, der altid rammer plet

Måske er der flere, men den bedste måde at være sikker på, at dine gaver sidder lige i skabet, er ved at lade dine medarbejdere vælge selv. Med bonusser og pengegaver kan du ikke være sikker på, at pengene bliver brugt på en julegave. Og hvis julegaven bliver købt, så bliver den nok ikke pakket ind, og den kommer nok heller ikke under træet. Heldigvis er der nye muligheder for firmajulegaver 2019. Her kan man lade alle vælge sine gaver selv, men de bliver stadig pakket ind med personlige kort nøjagtigt som enhver anden gave, og den skal nok komme under træet. Så skal du kun huske at spørge dine medarbejdere, om de alle kunne lide deres julegaver. Mon ikke de fik lige det de mest ønskede sig?

Del artiklen