Et herreværelse er stedet hvor en mand kan søge tilflugt og være alene, slappe af i nogle fede rammer eller hygge sig med sine venner og glemme tid og sted. Et herreværelse kan være mange ting. Det kan være et hjemmekontor som er indrettet i god gammeldags herrestil, eller et spillerum med playstation, billard eller øvrige spil. I denne artikel vil du få råd omkring hvilke ting der skal til for at indrette det helt perfekte herreværelse.

Et solidt skrivebord

Enhver mand har brug for et godt skrivebord og det er naturligvis det første på listen og indiskutabelt den vigtigste genstand til at herreværelse. Skrivebordet er stedet hvor du kan sidde i ro og fred og arbejde, eller du kan sidde foran din computer og browse internettet tyndt eller læse spændende artikler til mænd på Mandemagasinet.dk. Et skrivebord i solidt mørkt træ i retro look vil skabe et godt fundament for et flot og stilfuldt herreværelse.

En klassisk engelsk sofa

En sofa er et must i ethvert herreværelse. Her anbefaler vi en klassisk engelsk sofa i læder som man sidder lavt og komfortabelt i. Et rigtig godt herre-møbel i tidsløst design som passer ind de fleste steder. Her kan du sidde og nyde et godt glas whisky eller læse en god bog. Sofaen er også stedet du kan sidde når du har en ven på besøg og i skal vende verdenssituationen eller tale forretning.

En reol

Et sted til at stille sine ting som ikke er velkommen andre steder i huset. Rigtige mandeting. Det kan være din personlige samling af ølkrus eller en miniature udgave af tyren som står på Wall Street. Reolen kan også fungerer som dit personlige bibliotek hvor alle dine bøger om penge, investering, selvudvikling og teknologi kan stå. Gode bøger er en essentiel ting til et herreværelse. Bøger som man kan fordybe sig i når man vil have lidt alene kvalitetstid.

En lounge stol

En god og komfortabel stol som du kan slå dig ned i efter en hård dag med din bærbar computer på låret. Et sted hvor man kan sidde og reflektere over dagen der er gået og de ting man har opnået. En god lounge stol er ikke stedet hvor man skal spare og her mener vi, at man skal gå all-in og købe sig en ægte designklassiker i læder til at fuldende sit herreværelse. Man kan med fordel også tilkøbe et lille bord til at stå ved siden af sin lounge stol hvor man kan have en god whisky og et par glas stående.

Underholdning

Dette punkt er lidt bredt og her kommer det helt an på hvad du som mand sætter pris på. Men ethvert herreværelse bør have den ene eller anden form for underholdning hvis dine venner er på besøg og den står på ægte mandehørm. Det kan være et stort fladskærms TV og en Playstation så i kan spille FIFA eller et bordfodboldbord. Man kan også tænke i mere traditionel underholdning i stil med billard, pool eller dart. Helt klassiske brætspil som Skak eller Backgammon er også en oplagt mulighed til et herreværelse.

Del artiklen

Comments are closed.