Gode tips til førstekøbere – Sådan sparer du penge når du flytter i hus

0

Er du ved at købe hus, eller går du med overvejelserne om at købe et hus, så går du sikkert med en hel masse tanker og det kan være en stor mundfuld. Det er utroligt dyrt at flytte i hus, men kan også være den bedste investering, og derfor er der også mange ting med økonomien der skal prioriteres anderledes, end hvis du eksempelvis i dag bor i lejlighed. Hvis du ønsker at forbedre din økonomi, så kan du også besøge sider som stabilokonomi.dk som deler en masse tips ud omkring netop dette. Du går du sikkert med tanker som kan være alt lige fra hvordan i flytter billigst, til hvordan du skære ind til benet når du flytter, for ikke at starte ud med et presset budget.

Derfor vil vi i denne artikel dele 2 tips, som vi selv har brugt da vi flyttede i hus for første gang.

Sådan flytter du billigst

Når du skal flytte, så ønsker du sikker at finde nogle af de billigste måder at flytte på. Det kan godt være svært at finde ud af om det kan betale sig at gøre det selv eller at bruge flyttemænd, og derfor så skal du virkeligt undersøge markedet for flyttefolk inden du vælger at bruge dem, da der er kæmpe prisforskel og det kan være at du ender med at vælge nogle helt forkerte.

Hvis du vælger at flytte selv, kan det ende med at du skal ud og leje trailer, låne bil (hvis du ikke selv har en) og lignende, som også kan koste en hel masse, og derfor bør du undersøge begge muligheder.

Men det er næsten altid billigst at flytte selv, da flyttemænd ofte koster minimum 500 kroner i timen, hvor du kan få hjælp fra mange venner og bekendte, som du blot skal betale i pizza og øl for dette beløb.

Brug brugte papkasser

Mange vælger at bruge nye papkasser, som de enten køber i Silvan, Jem og fix eller lignende, men du kan faktisk finde brugte flyttekasser til næsten ingen penge, og det er lige før du kan finde brugte flyttekasser, som du får gratis, hvis du bare henter dem.

Flyttekasser kan sagtens bruges mange gange, og vi har selv gemt vores i skuret, hvor de er brugt af op imod 5 gange til 5 flytninger uden problemer.

Del artiklen