At blive gift er en stor begivenhed i livet, og derfor skal man bestemt ikke gå på kompromis med bryllupsfesten. Der er dog mange måder at holde et skønt bryllup på, og en af disse er at gøre det hele til en havefest.

Der er intet hyggeligere end en havefest, hvor hele ens familie og omgangskreds er samlet. At vælge den ekstravagante fest fra til fordel for en hyggelig havefest til sit bryllup, er den perfekte måde at fejre den store begivenhed på, hvis man ikke ønsker sig et luksuriøst bryllup, der sprænger budgettet og alles forventninger.

Et godt festtelt

Selvom man har planer om at holde festen som en havefest hjemme i baghaven, er man nødt til at have tag over hovedet, da man ikke helt kan stole på, at vejret er, som man gerne vil have det. Derfor skal man finde et godt partytelt til bryllupsfesten. Typen af dette telt afhænger helt af, hvor meget plads man har samt hvor mange gæster, der kommer. Derudover skal man tage stilling til, hvor meget ekstra plads, der skal være til ting som gavebord, buffetbord, bord til bryllupskagen og eventuelt dansegulv senere på aftenen. Det er vigtigt, at teltet ikke er for småt, da det så kan være umuligt at bevæge sig rundt i det. På den anden side må det heller ikke blive for stort, da det får teltet til at virke tomt. 

Servering af mad- og drikkevarer under festen

Til ethvert bryllup skal der serveres noget god mad og ikke mindst nogle friske drikkevarer. Maden er yderst vigtig for hele arrangementet, da det er noget af det, man bruger mest tid på. Derfor er det ikke kun vigtigt, at maden smager godt, men også at den bliver præsenteret og serveret på en flot måde. Vi har tendens til at spise maden med øjnene, før vi sætter tænderne i den, og derfor kan man let vække gæsternes appetit ved at få maden til at se flot ud. Til havefesten er det oplagt at have buffet, da det er tilpas uformelt og derfor passer perfekt til en havefest. Selvom det er buffet, kan man sagtens gøre noget ud af at anrette maden, så det ser flot og lækkert ud på fadene.

Til maden skal der serveres den helt rette vin. Vinen smager uden tvivl bedst, hvis den er serveret helt rigtigt og for at gøre det, er der en række ting, man skal sørge for. Her er det vigtigste nok, at vinen bliver serveret ved den rette temperatur. Det kan være svært at holde styr på, når man har travlt med at holde bryllup, men heldigvis findes der en løsning på dette. I anledning af brylluppet kan man nemlig med fordel investere i et LiebHerr vinkøleskab til festen. Så vil vinen være sikkert opbevaret under hele brylluppet, og den vil være helt perfekt afkølet, når det på et tidspunkt er tid til at servere den.

Hyr serveringspersonale

At hyre serveringspersonale til brylluppet er måske en af de bedste investeringer, man kommer til at lave i forbindelse med brylluppet. Selvom det er en ekstra udgift i bryllupsbudgettet, så kommer det til at spare både jer og jeres gæster for så meget. Serveringspersonalet vil nemlig tage sig af alt fra servering af maden og opfyldning af vinglas til den store opvask. Alt, de kræver, er ofte en timeløn, og så får man et par friske og hjælpsomme sjæle til at tage sig af alt det, der kan få enhver bryllupsfest til at blive en smule stressende for brudeparret og bryllupsgæsterne.

Bordpynt og andre dekorationer

Når man vælger at holde havefest, ender festen ofte i et festtelt, hvilket som udgangspunkt hverken er de smukkeste eller mest festlige omgivelser at holde sit bryllup i. Det kan, og skal, man dog gøre noget ved. Dæk et flot bord og pynt op med nogle friske og farverige blomster. Pynt ikke kun bordene men også teltets hjørner og lofter, så det ser ud af lidt mere. Det kan gøre en stor forskel at hænge nogle lyskæder i loftet og stille nogle planter i hjørnerne. Så virker teltet ikke så bart, og man skaber automatisk en hyggeligere stemning.

Del artiklen

Comments are closed.