Et godt parforhold er lig med at kommunikere åbent og frit om alt det, som I måske ville skamme jer over overfor andre; og intet er mere tabubelagt end det seksuelle område.

Netop af denne grund ender mange menneskers soveværelser desværre blot med at være et sted man sover. Hvis I skulle være endt et sted i jeres parforhold, hvor den indledende måske halter lidt, så vil det være en god idé at læse videre her. For der findes nemlig et par gode måder at gøre mere ud af soveværelset, så gnisten kan blive til et kæmpe bål.

Et godt sexliv er nemlig mere end vigtigt for et parforholds sundhed, og jeres indretning spiller faktisk en væsentlig rolle til at få jer i den rette stemning.

Soveværelset skal føles erotisk

Et ”veloplagt” soveværelse skal være fyldt med bløde og glatte overflader. Sørg f.eks. for at sengen har en polstret og blød sengegavl, samt svale silkelagner. Sørg desuden også for at have gode fjerdyner, der virkelig også kan være med til at forkæle sanserne.

Prøv f.eks. også at have et blødt tæppe på gulvet. Det vil nu føles som den rene luksus at træde ind i soveværelset.

Soveværelset skal se erotisk ud

Soveværelsets look er desuden også med til at dreje stemningen i en erotisk retning. Undgå derfor at have for mange møbler i soveværelset. hold det simpelt, og introducer elementer der henviser til den erotiske akt.

Et frækt indslag ville være at montere en sexgynge i soveværelset, der vil fungere som en påmindelse til at give eksperimentationen en ekstra chance, så snart I træder ind i soveværelset. en sexgynge rummer nemlig uanede kombinationsmuligheder, og kan med dens blotte tilstedeværelse være med til at sætte en permanent stopper for rutinen i soveværelset.

Se blot disse sexgynger, hvis du måske er tiltrukket af denne idé. Udover et forholdsvist minimalistisk møbelsortiment (seng, natbord, sexgynge og måske en enkelt stol), så skal I også prioritere belysningen i rummet. Hvis man følger Feng-Shui principperne, så vil det et blåligt lys være langt mere stimulerende end den klassiske hvid/gule pære fra Kvickly.

Sørg desuden for at bruge afdæmpede lyskilder, så rummet ikke er fuldstændigt oplyst. Slut det hele af med nogle fotos/tryk med vandige elementer. Vand går nemlig ind og spiller på vores følelsesmæssige natur, og dette vil netop være guld værd i soveværelset.

Soveværelset skal fyldes med erotik

Når disse indledende trin er udført, så er næste trin at indføre mere rendyrkede erotiske elementer i soveværelset. Her vil sexlegetøj, såsom en sexgynge, et udvalg af vibratorer og massageolier være helt på sin plads. Soveværelset skal nemlig forvandles til et sted, hvor I kan eksperimentere og samtidigt nyde hinanden i fulde drag.

Del artiklen

Comments are closed.