Gardiner er en essentiel del af boligen. Det er de, fordi de har en uundværlig funktion, nemlig at holde lys og nysgerrige blikke ude. Derudover, så er de også en del af indretningen, og hvis man rammer forkert, når man vælger gardiner, kan det hurtigt påvirke hele rummet på en negativ måde.

Problemet er bare, at det er ualmindeligt svært at se gardinerne for sig, når man står nede i forhandleren og skal vælge, hvilket gardin der passer bedst ind derhjemme. Og som om det ikke var nok, så skal man også lige huske at have styr på de helt rigtige mål, da der ikke er meget ved at have et gardin, der kun dækker halvdelen af vinduet eller døren.

Kombinerer man den besværlige købsproces med den høje pris på gardiner i god kvalitet, så er gardinindkøb ikke noget, som mange går og ser frem til.

Se gardinerne hjemme hos dig selv

Heldigvis er der naturligvis en række virksomheder, der har indset, at det ikke er helt oplagt at skulle købe gardiner i en butik, hvor man ikke har den mindste chance for at se, hvordan et sæt gardiner ville se ud hjemme i soveværelset.

Af den årsag er der flere og flere virksomheder, der tilbyder en såkaldt gardinbus. Det kan måske lyde lidt mærkeligt, hvis ikke du har hørt om det før, men det er bogstaveligt talt en bus fyldt med gardiner, der kommer kørende ud til potentielle kunder.

Der er både butikskæder, der har deres egne gardinbusser, og så er der selvstændige virksomheder, hvis forretning består af at køre hjem til folk og sælge dem gardiner, der passer i både mål og design. Den bedste gardinbus tilbyder professionel hjælp, tilfredshedsgaranti, kvalitetsprodukter og har masser af erfaring i gardinbranchen. Og så er det selvfølgelig helt gratis for kunderne at få besøg og rådgivning samt et uforpligtende tilbud ud fra individuelle ønsker og behov.

Stil krav til dine gardiner

En af de måder, hvorpå du bliver mest tilfreds med dine nye gardiner er at stille krav til, hvad du vil have. Det er en rigtig god idé at aftale med dig selv, hvilke farvenuancer du gerne vil have, at dine gardiner skal være, hvilken type af gardiner, hvorvidt de skal mørklægge rummet helt eller blot en anelse, og så videre.

Der er rigtig mange ting, som man kan tage stilling til, når det kommer til gardiner. Ovenstående er blot udvalgte eksempler på de forskelligheder, der kan være fra gardin til gardin – og de har alle indflydelse på alt fra søvnkvalitet og tryghed til boligens overordnede udtryk.

Kompetent vejledning kan hjælpe dig godt på vej mod en beslutning, som du bliver glad for i længden.

Del artiklen

Comments are closed.