Lækre bøffer, kold rosévin, godt selskab og sjove selskabslege. Det er opskriften på en hyggelig og mindeværdig sommeraften.

Sommeren er desværre ikke så lang, som de fleste af os kunne ønske os, hvorfor det er meget glædeligt, at det er muligt at forlænge sommeraftenerne. Til dette formål kan vi byde ind med en masse guldkorn. Du kan ikke ændre på vejret, men med en mindre indsats kan du skrue lidt ekstra op for hyggen og varmen. Følg opskriften i denne guide.

Modernisér din terrasse

Har din terrasse mange år på bagen og bærer den tydeligt præg af det, så kan du med god grund overveje at renovere den eller som minimum modernisere den. Det er ikke raketvidenskab, hvorfor vi vurderer, at du sagtens kan klare opgaven på egen hånd. Antager vi, at du har en træterrasse, så skal du gøre følgende:

  • Brug trærens og en skurebørste til at fjerne løs belægning
  • Kig efter råd (kan oftest ses med det blotte øje)
  • Kig efter skader (også begyndende skader)
  • Stram skruer efter og tag hånd om løse søm (hvis nødvendigt)
  • Giv din terrasse en omgang træbeskyttelse
  • Mal din terrasse (hvis den trænger til et friskt pust)

For at sætte prikken over i’et kan du også gøre dig tanker om møbler og indretning. Måske er det på rette tid at købe nogle nye og komfortable havemøbler. Du kan evt. købe et komplet loungesæt, hvor du får både loungesofa, loungestole og loungebord i én samlet pakke. Så er du sikker på, at møblerne rent visuelt passer sammen. Du kan endvidere spare penge ved at købe møbler sætvis.

Gå ikke ned på belysning

Man behøver i princippet ikke at bevæge sig indenfor, når mørket falder på. Det er i hvert fald ikke nødvendigt, hvis man har valgt at forsyne haven og terrassen med lamper og diverse belysning. Udendørslamper kan købes i mange former, størrelser og prisklasser, så mon ikke du også kan finde nogle passende lamper til dit hjem. Der er mange valgmuligheder, når det kommer til udendørsbelysning. Du kan hos for eksempel lyskilderdirekte.dk opleve et stort udvalg af udendørslamper.

Hold varmen med en terrassevarmer

Danske sommeraftener er – desværre – ikke altid lune og hyggelige. Mange danskere kan i hvert fald nikke genkendende til, at det kan være svært at holde varmen, når vi nærmer os de sene aftentimer. Denne udfordring kan dog relativt nemt løses; løsningen er en terrassevarmer. Med en terrassevarmer slipper du for at skulle investere i en masse tykke og varme tæpper. Denne enhed skaber nemlig den ønskede varme og hygge.

Del artiklen

Comments are closed.