I sommerperioden er der lagt op til mange havefester. Det er en god måde at nyde sommerens lunefulde nætter sammen med vennerne. Det gode ved havefesterne er, at det ikke er nødvendigt at leje et lokale til alle gæsterne, og dermed koster det ikke en formue at invitere vennerne over til en god fest. Når gæsterne kommer på besøg, er det dog en god idé, at haven fremstår flot og ryddelig, så den ser præsentabel ud til havefesten. Det handler derfor bare om at tage arbejdshandskerne på og tage et smut i haven.

På med arbejdshandskerne

Inden gæsterne kommer til havefest, er det en god idé at gøre haven klar, så du har lyst til at vise den frem. Det er derfor blevet tid til at give haven den helt store tur. Både græsset og hækken skal klippes, så det bliver flot og nyslået. Hvis du har en terrasse med fliser, kunne du overveje at rense fliserne for ukrudt, så de bliver flotte til havefesten. Ikke nok med at dine gæster vil misunde din flotte have, så får du også god motion, når du går rundt i haven og gør den i stand.

Hvis din have virkelig skal blæse gæsterne omkuld til havefesten, kan du plante blomster rundt omkring. Det giver et flot indtryk, når gæsterne træder ind i haven. De mange farver fra blomsterne vil desuden være med til at pynte flot.

Find det helt rigtige festtelt

Det er ikke altid til at regne med det danske sommervejr. Selvom vejrudsigten forudsiger, at det skal blive sol og tørvejr, er det ikke altid til at stole på. Det ville være ærgerligt at have brugt flere timer på at dække flot op i haven, hvis det alligevel begynder at regne og blæse, når gæsterne kommer. Det er derfor muligt at leje et flot festtelt, så havefesten kan foregå i tørvejr. Med et festtelt er du altså sikret imod blæst og regn, så du roligt kan pynte op uden at bekymre dig om vejret.

Der findes et stort udvalg af telte, så du kan finde lige præcis det telt, der passer ind i din have. Hvis du har inviteret mange gæster til havefesten, kan du leje et stort telt. På den måde slipper du for, at pladsen bliver for træng. Hvis enten din have er lille, eller I er en mindre forsamling, kan du leje et mindre telt. Det kan nemlig virke som et meget stort og tomt rum, hvis du bestiller et telt, der er for stort.

Del artiklen

Comments are closed.