Et sundt og rent miljø på kontoret er alfa og omega for, at virksomhedens (inkl. din) generelle arbejdskvalitet holdes højt. Hos mange virksomheder er det sådan, at der én gang om måneden kommer et rengøringsfirma for at gøre rent. Det er dog ikke nok. Hvis der kun gøres ordentligt rent én gang om måneden, vil der de første par dage efter endt rengøring være et godt klima og miljø, men efter ganske få uger vil sagen være en hel anden.

I denne artikel vil vi derfor komme med en guide til, hvordan du holder kontoret rent og sundt, så alle har de bedste arbejdsmæssige betingelser for at yde en fantastisk indsats.

Gør selv rent mindst én gang om ugen – gør det til noget sjovt

Vores anbefaling herfra er, at der minimum én gang om ugen bliver gjort grundigt rent på kontoret, så det altid er rart at møde på arbejde. Det skal ikke være sådan, at virksomhedens ansatte hellere vil arbejde hjemmefra, fordi der ligger skrald, støv og andet skidt rundt omkring, som ødelægger de ansattes arbejdsrytme og koncentration.

For at kunne holde moralen oppe, anbefaler vi naturligvis, at det bliver gjort til noget sjovt. Udlov evt. nogle præmier for en ekstra indsats, eller gør det til et spil. Mulighederne er mange. Det handler blot om at få det gjort, uden at det bliver en ekstra byrde.

Køb de rigtige rengøringsmidler – det kan betale sig

Vælger I selv at gøre rent, er det yderst vigtigt, at der bliver købt de helt rigtige rengøringsmidler. Dels vil det effektivisere processen, og dels vil resultatet holde i længere tid. Rengøringsartikler kan købes engros, hvilket naturligvis er en fordel, hvis I er en virksomhed. Engros rengøringsmidler kan bestilles på nettet. Med ganske få klik kan du allerede have første sending engros rengøringsmidler på vej om få dage. Det bliver ikke meget lettere.

Del artiklen