Har du smækket dig ude? Få hjælp af låsesmed

0

Vi har nok alle sammen prøvet det en gang eller to i løbet af vores liv: at låse os ude. Der er ikke noget så ubehageligt som ikke at have mulighed for at komme ind i ens eget. Vi opfatter det som en selvfølgelig, men det kræver nu engang en nøgle, og hvis den er væk, så må man ty til andre midler. Du ringer efter en låsesmed.

Det bliver koldere

Vi er nu gået ind i oktober måned, så skulle du miste eller glemme din nøgle, er det i særdeleshed ikke sjovt at stå og vente på en låsesmed. Det er koldt, så utålmodigheden vil hurtigt melde sig. Her har du brug for en låsesmed, der kommer i en fart, og som man kan ringe til døgnet rundt.

Låsesmeden Keypartner, lokaliseret i København K tæt på grænsen Østerbro, er inden for rækkevidde alle døgnets 24 timer, så her har du en sikker livline, hvis først uheldet skulle være ude.

I indre by, Nørrebro og Østerbro er folk dårligst til at huske nøglen

Faktisk har Keypartner ført statistik over, i hvilke af Københavns bydele borgerne oftest låser sig ude. Alle bydele tæller København K, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Amager, Valby, Bispebjerg, Vanløse og Brønshøj-Husum, og den uheldige top 3 indtager borgerne i indre by, Nørrebro og Østerbro, som det ses af nedenstående diagram.Smæk ude

Som sagt er der dog hurtig hjælp at hente, så uanset hvor i København, du bor, kan Keypartner rykke ud i en fart og lukke op for dig, så hvis du har fx har brug for en låsesmed på Østerbro, så tøv ikke med at ringe på 82828209.

Del artiklen