Dét spørgsmål vil vi som dedikerede indretningseksperter gerne komme med et kvalificeret bud på. Gennem tiden har vi været med til at indrette en lang række hjemmekontorer, hvorfor vi vil mene, at vi har en fornuftig viden på området. Vi vil under alle omstændigheder gerne give dig nogle gode råd omkring kontorindretning. Artiklen er primært henvendt til dig, som ønsker at arbejde hjemmefra og derfor har brug for et hjemmekontor.

Det skal have en god størrelse

Et hjemmekontor behøver hverken at være 10, 20 eller 30 kvm. stort for at være velfungerende. Det skal ikke desto mindre have en fornuftig størrelse, så der er plads til de ønskede kontormøbler, herunder skrivebord, arbejdsstol, reoler m.v. Derudover vil det være rart, hvis der kan findes plads til en printer og evt. et lille mødebord, så man har mulighed for at byde kunder og samarbejdspartnere indenfor.

Er det tiltænkte kontorlokale ikke stort nok, kan du overveje at lave en tilbygning. Alternativt skal du ud at finde et kontor i byen, hvilket kan være en dyr fornøjelse. Alene for en plads i et kontorfællesskab kan man snildt komme af med et sted mellem 1.500 og 5.000 kr. pr. måned. Disse mange penge kan du spare ved at arbejde hjemmefra. Du sparer endvidere en del tid og penge på transport.

Det skal være lyst og åbent

Alle selvstændige såvel som lønmodtagere kan nikke genkendende til følgende; det er rart at arbejde i et lyst og åbent lokale. Skal man kunne klare en arbejdsdag på 7-9 timer, så er det altafgørende, at man føler sig godt tilpas. I den anledning spiller lyset en stor rolle. Her taler vi ikke bare om kunstig belysning fra bordlamper og loftslamper, men også om naturlig belysning.

Vi kan med sikkerhed sige, at lyset har en stor indvirkning på din arbejdsglæde og energiniveau. Opholder man sig dag ind og dag ud i et mørkt lokale, så er det ikke usandsynligt, at man mister motivationen og glæden ved at drive virksomhed relativt hurtigt. Derfor er denne faktor meget afgørende.

Det skal møbleres rigtigt

Hvad indebærer korrekt møblering af et hjemmekontor?

Det indebærer først og fremmest, at du skal have en rigtig god kontorstol, som lever op til dine krav mht. ergonomi og design. Dernæst spiller skrivebordet en stor rolle. Det bedste skrivebord er et hæve/sænkebord – i hvert fald hvis du spørger os.

Skal du være sikret kvalitet og komfort for alle pengene, så vil vi råde dig til at kigge nærmere på de mange trendy Fumac kontormøbler. Fumac hører til blandt de mest populære danske producenter af kontormøbler, hvorfor vi vil mene, at det er et godt valg.

Del artiklen

Comments are closed.