Hvad giver man det nyindflyttede par i indflyttergave?

0

At flytte sammen som par er første skridt på vejen mod en lykkelig fremtid.

Tiden før, under og efter flytningen kan desværre være meget stressende og økonomisk krævende, hvorfor man som ven eller familiemedlem bør støtte op, ved at stå til rådighed med en hjælpende hånd. Foruden at hjælpe med selve flytningen og andre praktiske opgaver kan du glæde dem med en lille indflyttergave. I første omgang bør du forsøge at finde en indflyttergave, som vil glæde dem begge og ikke kun den ene af parterne.

Boligtilbehør

Parret har formentlig allerede været ude og købe møbler i form af seng, sofa, spisebord og meget mere, men har de mon også husket at købe boligtilbehør og vægpynt? Ellers vil det være oplagt at give boligtilbehør i gave. Boligtilbehør findes i mange forskellige prisklasser, hvorfor du med garanti kan finde en passende gave, uanset om dit budget lyder på 100, 300 eller 900 kr. En gave behøver ikke at være dyr for at være god.

Af klassisk boligtilbehør kan der nævnes vaser, lysestager, planteholdere og lammeskind. Der er dog også mulighed for at købe andre ting til hjemmet – for eksempel plakater. Lyder en plakat som en passende gaveidé? Så klik her og oplev et stort udvalg af plakater.

Haveredskaber

Et haveredskab i form af en stige, plæneklipper eller hæksaks lyder måske ikke som den mest personlige eller for den sags skyld romantiske gaveidé. Der er ikke desto mindre rigtig mange par, som netop står og mangler haveredskaber, når de flytter i hus eller rækkehus med egen have. Derfor kan det give god mening at udforske udvalget af haveredskaber. Som et godt alternativ til et specifikt redskab kan du købe et gavekort til en lokal forhandler af haveredskaber. Så kan parret selv vælge, hvad de vil købe.

Wellnessophold

Det er både fysisk og psykisk hårdt at flytte, idet man skal gøre sig en masse overvejelser og desuden skal bruge kræfter på at pakke og flytte flyttekasser og møbler. I denne hektiske tid glemmer parret ofte at komplimentere hinanden og bruge tid sammen, hvilket selvfølgelig er en skam.

Med udgangspunkt i ovenstående kan du være 100 % sikker på, at parret vil blive lykkelige for at nyde en weekend sammen.

Der findes ikke mange aktiviteter, som kan hamle op med wellness og forkælelse. Det kan de fleste mennesker, inkl. par, nikke genkendende til. Kig evt. efter attraktive deals på nettet, hvis dit budget ikke er ubegrænset. Du kan i øvrigt sagtens nøjes med at give et tilskud til opholdet, hvis budgettet ikke rækker til det ønskede ophold.

Del artiklen